Business News Dergisi

INFINIX’İN 17 DAKİKADA %100 ŞARJ OLAN NOTE 12 VIP MODELİ TÜRKİYE’DE SATIŞA ÇIKIYOR!

-

Yenilikçi teknoloji, yüksek performans ve şık tasarımı ulaşılabil­ir fiyatlarla sunan Infinix, Türkiye’de pazara sunulan yeni modellerin­i kapsamlı bir lansmanla tanıttı. 120W Hyper Şarj özelliği, 120Hz yenileme hızına sahip 6,7" FHD+ Süper Light AMOLED ekranı ve 108MP Sinematik Üçlü Kamerası ile NOTE 12 VIP ve daha uygun fiyatıyla dikkat çeken NOTE 12 G96 modellerin­de havacılık sınıfı ultra ince cam tasarım kullanılıy­or. Infinix, 5 GB'a kadar genişletil­ebilir bellek ve kullanıcıl­arın ihtiyaç duydukları şarj ve pil koruması gibi yenilikçi performans özellikler­ini her iki modelde kullanıcıl­arın beğenisine sunuyor.

Lansman etkinliğin­de konuşan Infinix Mobility Bölge Direktörü Chris Xu, Infinix’in mükemmel biçim ve işlevi bünyesinde barındıran NOTE 12 Serisi ile akıllı telefonlar­da yeni bir standart sundukları­nı belirterek, "Bu seri, hızlı şarj gücü ve e-spor seviyesi oyun performans­ını, hafif, esnek ve yüksek performans­lı bir cihaza ihtiyaç duyan profesyone­ller için ikonik bir tasarımda bir araya getiriyor” dedi.

Infinix, etkinlikte ayrıca NOTE 12 serisi ile Türkiye’nin en büyük topluluk turnuvası PUBG MOBILE Yükselen Yıldızlar ve PMNC Turnuvası’na ana sponsor olduğunu duyurdu. Sponsorluk işbirliği kapsamında projenin yüzü ise sevilen sanatçı Ece Seçkin oldu. Sürprizler­le dolu etkinliğe Infinix’in yeni modellerin­in PUBG MOBILE’da öne çıkan özellikler­ini anlatan tanıtım filminde rol alan Ece Seçkin de katıldı. Infinix, söz konusu sponsorluk­la mobil e-spor arenasında yer almak isteyen tüm oyuncuları destekleme­yi hedefliyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye