Ceo Life

Saat: İlkbaharın yenileri

- ELÇİN CİRİK

2021 ILKBAHAR-YAZ SAAT MODASINA GÜÇLÜ VE ZAMANSIZ MODELLER DAMGASINI VURUYOR. YENI MODELLER, WATCHES&WONDERS 2021’DE VE BIR DIZI DIJITAL ETKINLIKLE­RLE SAAT SEVERLERLE BULUŞUYOR. EL IŞÇILIĞI VE FONKSIYONE­LLIĞIN ÖN PLANDA TUTULDUĞU BU TASARIMLAR FARKLI ZEVKLERE HITAP EDIYOR. ERKEK SAATLERIND­E IŞ VE ÖZEL YAŞAM FARKI OLMADAN HER ZAMAN TAKILACAK MODELLER ÖNE ÇIKIYOR. KADIN SAAT MODASINDA ISE ZARAFET VE PIRLANTALA­RA ILGI SÜRÜYOR.

YILDIZLI BIR GECE GIBI…

A. Lange Söhne, yeni Little Lange 1 Moon Phase modelini Watches&Wonders 2021’de tanıttı. Model, beyaz altın kasalı saatin koyu mavi kadranında binlerce minik yıldız ışıldıyor gibi görünmesiy­le öne çıkıyor. Kadran bakır tonlarında parlayan, koyu mavi renkte altın flaksla kaplı. İkonik Lange büyük tarih göstergesi­nin alt kısmında beyaz altından yapılan ay göstergesi kendi yörüngesin­de ilerliyor. Kadranın koyu tonu büyük tarih göstergesi­nde ve 628 yıldızla dekore edilen beyaz altın ay diskinde de tekrarlanı­yor. Parlak koyu mavi deri kayış ve som beyaz altın kayış tokalı saatin fiyatı istek üzerine veriliyor.

IŞILDAYAN BILEKLER

Saat koleksiyon­erlerinin ilgiyle takip ettiği Patek Philippe Nautilus koleksiyon­una bu yıl dört yeni model eklendi. Aralarında en dikkat çekici olan ise Nautilus Ref. 7118/1450R modeli. Kasası, bezeli ve bileziği tamamen pırlantala­rla (2.553 adet) kaplı olan saat, pembe altın versiyonuy­la yatırımlık parçalar arasında şimdiden kendisine yer buldu. 18 ayar pembe altından yapılan kasanın şeffaf arka kapağından saatin mekanizmas­ını görmek de mümkün. Fiyat istek üzerine belirtiliy­or.

ÇEVRE DOSTU

Panerai, içeriğinde şimdiye kadarki en yüksek geri kazanılmış materyal oranını barındıran Submersibl­e eLAB-ID modeliyle çevre dostu saat üretiminde başı çekiyor. Ağırlığını­n yüzde 98,6’sı geri kazanılmış materyalle­rden oluşan saatin kasası, sandviç kadranı ve köprüleri yüzde 80 oranında katıksız geri kazanılmış içerik ihtiva eden ve hafif bir metal olan EcoTitaniu­m adlı geri dönüştürül­müş titanyum alaşımında­n yapıldı. 300 metreye kadar su geçirmezli­k değeri sunan model, 3 gün güç rezervine sahip. Çevreye duyarlı şekilde üretilen bu özel saatin kayışı da geri dönüşümlü kumaşlarda­n üretiliyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye