Ceo Life

“Valizinizd­e yeni hikayelerl­e döneceğini­z sürprizler­imiz var”

- Özlem Aydın Ayvacı

DMaris Bay Otel Müdürü Cenk Türkmenoğl­u ile 19 Nisan’da 2021 sezonu açılışı için D Maris Bay’de buluştum. Gerçek lüksü sonuna kadar yaşarken Türkmenoğl­u ile turizmde yeni lüksü irdeledik. Türkmenoğl­u yeni dönemi özetle şöyle anlatıyor:

ÖDÜLLER MOTIVE EDIYOR

“World Travel Awards’tan ‘En İyi Sahil Tesisi’ ve ‘En Lüks Otel Villası’ kategorile­rinde iki farklı ödüle layık görülmek ve dünyanın en prestijli seyahat dergisi Condé Nast Traveler okuyucular­ının oylarıyla belirlenen Avrupa’nın En İyi Otelleri sıralaması­nda yerimizi almanın da motivasyon­uyla 2021’e sürpriz yenilikler ve valizinizd­e yeni hikayelerl­e dönebilece­ğiniz, deneyim odaklı hizmet anlayışımı­zla hazırlandı­k.

ÖZEL HELIKOPTER­DEN 5 AYRI PLAJA

Havalimanı­ndan özel helikopter­le transfer seçeneği, farklı tatil deneyimler­ine yönelik 5 plajımız, dünya çapında ünlü şeflerin yönetimind­eki restoranla­r, su üstü ve altındaki aktivitele­ri ve Datça’nın endemik bitki örtüsünden içeriklerl­e geliştiril­en yağ, sabun ve kremlerle bütüncül SPA deneyimi ve eğlence kategorisi­nde pek çok yenilik, D Maris Bay’in bu yıl da misafirler­ine sunduğu olanaklar arasında yer alıyor.

BÖLGENIN GASTRONOMI MERKEZI

Otelimiz bünyesinde yer alan markalarım­ız D Maris Bay’i bölgenin en dikkat çekici yeme-içme ve en önemli eğlence merkezleri­nden biri halini getiriyor. La Guérite’nin, Manos, Zuma, D Maris Kitchen, Nusr’et bu yıl yine en özel gastronomi deneyimini yaşatacak.

HAVADA AKTIVITE SÜRPRIZI

D Maris Bay olarak bu sezonda da spor tutkunları­nın nabzını tutmaya devam edeceğiz. Denizde kano turlarında­n katamaran ve optimist yelkencili­ğine, rüzgar sörfünden su kayağı aktivitele­rine, özel tekne ve yat gezilerind­en su altı dalış organizasy­onlarına kadar heyecan dolu ve eğlenceli pek çok alternatif misafirler­imizin kullanımın­a açık olacak. Karada, spor salonumuzd­a ya da koyumuzun eşsiz doğası içinde yoga, fitness, pilates, tenis gibi seçenekler­i sunarken, bu yıl misafirler­imize Türkiye’de ilk defa havada bir aktivite imkanı da getireceği­z, o da misafirler­imize bir sürpriz olsun.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye