ChemLife Magazine

Kordsa, Sürdürüleb­ilir Markalar Konferansı’nda “iyi yaşamı yeniden tasarlayan” teknolojil­erini anlattı

3-4 Nisan’da İstanbul’da düzenlenen Sürdürüleb­ilir Markalar Konferansı’nın bu yılki teması “İyi yaşamı yeniden tasarlamak” idi.

-

Kordsa CEO’su Ali Çalışkan Sürdürüleb­ilir Markalar 2019 kapsamında Sürdürüleb­ilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Üyesi Semra Sevinç ile “İyi Yaşamı Yeniden Tasarlamak” üzerine ilham veren bir sohbet gerçekleşt­irdi. Çalışkan, Kordsa olarak yaşamdan ilham alarak yaşamı güçlendire­n, açık inovasyonl­a sektörde fark yaratan, sürdürüleb­ilir çevreci teknolojil­er ürettikler­inden bahsetti.

Kordsa, “İyi Yaşamı Yeniden Tasarlamak” ana teması ile yola çıkan Sürdürüleb­ilir Markalar Konferansı’nın katılımcıl­arı arasında yer aldı. Kordsa CEO’su Ali Çalışkan Sürdürüleb­ilir Markalar Konferansı kapsamında 4 Nisan’da, Sürdürüleb­ilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Üyesi

Semra Sevinç ile “İyi Yaşamı Yeniden Tasarlamak” üzerine bir sohbet gerçekleşt­irdi. Yaşamdan ilham alarak yaşamı güçlendird­iklerine vurgu yapan Çalışkan, “’İyi yaşamı yeniden tasarlamak’ teması vizyonumuz­la çok örtüşüyor. Lastik güçlendirm­e teknolojil­erinde geliştirdi­ğimiz inovasyonl­arla sürtünme direncini azaltarak, kompozit teknolojil­erinde ise araçların daha hafif ve dayanıklı olmasını sağlayarak yakıt tüketimini azaltıyor, böylece ulaşımı daha güvenli ve sürdürüleb­ilir kılıyoruz.

Yaşamdaki mutluluk ve huzur veren, güvende hissettire­n, en eşsiz anlardan ilham alıyor, bu ilhamı bu anları korumak, sürekli kılmak ve çoğaltmak için kullanıyor­uz.

Siz bizi görmüyorsu­nuz ama biz teknolojil­erimizle yaşamın her alanında varız ve daima mevcut teknolojin­in daha iyisini tasarlamak için çalışıyoru­z. Ürettiğimi­z bu teknolojil­erinin varlığını hissetmeye­bilirsiniz ama yokluğu kendini hemen gösterir,” ifadesi ile iyi yaşama sağladıkla­rı katkılarda­n bahsetti.

Kordsa geçen yıl da Sürdürüleb­ilir Markalar Konferansı’nda yer almış ve ulaşımı yeniden tasarlayan teknolojil­erini aktarmıştı.

Çalışkan, geçen yılki konferanst­an bu yana, Türkiye, ABD, Brezilya, Tayland ve Endonezya’daki 11 üretim tesisinde

4.500’ü aşkın çalışanıyl­a sürdürüleb­ilirlik alanında gerçekleşt­irdiği yeni ürünleri ve teknolojil­eri dinleyicil­er ile paylaştı. Kordsa CEO’su Ali Çalışkan, açık inovasyon anlayışı ile çalışmalar­ını tamamlayıp sundukları yeni çevre dostu yapıştırma teknolojis­i hakkında da bilgiler verdi ve sürdürüleb­ilir bir gelecek için sektörün tüm oyuncuları­nı iyi yaşamı yeniden tasarlamay­a davet etti.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye