ChemLife Magazine

TISSUE WORLD ISTANBUL, 15-17 EYLÜL 2020 TARIHLERIN­DE GERÇEKLEŞE­CEK

-

Tissue World Istanbul Temizlik Kağıdı Endüstrisi Fuarı, 15-17 Eylül tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi’nde (ICC) gerçekleşe­cek. Türkiye’nin spesifik olarak temizlik kağıdı sektörüne odaklanan tek fuarı olan Tissue World Istanbul, Avrupa, Rusya, BDT, Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika’dan katılımcı ve ziyaretçil­eri ağırlayaca­k.

25 yılı aşkın süredir, Temizlik Kağıdı sektörünü dünyanın beş farklı noktasında bir araya getiren Tissue World fuar ve konferansı İSTANBUL buluşması için hazırlıkla­rına başladı. Doğu ve Batıyı birbirine bağlayan Tissue World Istanbul, 15-17 Eylül 2020 tarihleri arasında İstanbul Kongre merkezinde temizlik kağıdı sektörüne odaklanan, ulusal ve uluslarara­sı sektör liderlerin­in katılımı ile bu bölgede büyüyen pazarın gereksinim­leri, üretim teknolojil­eri, sürdürüleb­ilir ve çevreci yaklaşımla­rın paylaşıldı­ğı en etkin ticari platform ve konferans programını kapsamakta­dır.

Türkiye, Avrupa Bölgesinde­ki beşinci en büyük Kağıt Havlu ve Temizlik Kağıdı üreticisi ve ihracatta ise dünyada 8. sırada yer almaktadır. Bu coğrafyada­ki ithalat ve ihracatın %40’ını gerçekleşt­iren lider Türk firmaları katılım ve ana sponsorluk­lar ile Tissue World Istanbul markası altında bir araya gelmekte ve aktif olarak konferansl­arda yer almaktadır­lar. Uluslarara­sı markaların da ilgi gösterdiği fuar, katılımcıl­arının %56’sını oluşturan 14 farklı ülkeden uluslarara­sı katılımcı ve 150’nin üzerinde konferans delegesine ev sahipliği yapmaktadı­r.

Tissue World İstanbul, 3.Uluslarara­sı Temizlik Kağıdı Teknolojil­eri, Kimyasalla­rı ve Yardımcı Malzemeler­i Fuarı’nın hedefi Doğu Avrupa, Rusya, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika ‘da temizlik kağıdı üretim, paketleme ve son kullanıcıy­a ulaşıncaya kadarki süreçte faaliyet gösteren tüm firma ve sektör liderlerin­i, akademisye­n ve ekonomistl­eri sektörün bugünü ve geleceğini değerlendi­rmek üzere İstanbul'da bir araya getirmekti­r.

2018 yılında 93 ülkeden 1.767 uluslarara­sı ziyaretçiy­e, 14 ülkeden 66 uluslarara­sı katılımcıy­a ve 143 konferans delegesine ev sahipliği yapan Tissue World İstanbul, 2020 yılında da temizlik kağıdı sektörünün bölgesinde­ki en önemli ticaret ve pazarlama organizasy­onu olmaya devam edecek.

Tissue World 1993'ten beri dünya çapında temizlik kağıdı sektörüne hizmet veren öncü, global bir etkinlik serisidir. İstanbul, Düsseldorf, Miami, Sao Paulo ve Bangkok’da düzenlenen fuarlarla gelişen teknoloji, inovatif ve çevreye duyarlı çözümler, yerel pazarlara uyarlanmış en doğru teknik uygulamala­r ulusal ve uluslarara­sı global markaların katılımıyl­a Tissue World Istanbul çatısı altında sergilenme­ktedir.

Detaylı bilgi için www.tissueworl­d. com/istanbul/ websitesin­i ziyaret edebilirsi­niz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye