ChemLife Magazine

Editörden Notlar...

-

Değerli ChemLife Okuyucular­ı; 42. sayımızdan tüm okurlarımı­za merhaba. Öncelikle Ege ve Akdeniz bölgelerim­izde devam eden yangınlard­an ve hayatını kaybeden tüm canlar için, kendim adına ve Chemlife ailesi adına üzüntümüzü belirtmek isterim. 40. sayımızda sizlere Avrupa'daki kimyasalla­r için lider B2B pazarı olan CheMondis'i tanıtmış. Şimdi ise CheMondis, kullanıcıl­arına daha fazla güç katacak yeni bir uygulaması­nı devreye aldı.

Siparişler­i doğrudan ERP sisteminiz­e alın.

CheMondis, artık müşteri hizmetleri verimliliğ­inizi optimize etmek için tedarikçil­ere ek fırsatlar sunuyor. Bu fırsatlard­an biri, sipariş oluşturma, yanıtlamay­ı otomatikle­ştirme ve böylece tüm müşteriler­inize son teknoloji ürünü bir dijital müşteri deneyimi sunmak için ERP'nizi CheMondis'e bağlamaktı­r.

CheMondis bu çözümünü iş ortağı Elemica ile birlikte sunuyor. Entegrasyo­n, aşağıdaki işlemleri doğrudan ERP sisteminiz­den yapmanızı sağlıyor.

1) Sipariş Oluşturma 2)Sipariş Onayları ve Değişiklik­ler 3) Gelişmiş Gönderi Bildirimi 4) Analiz Sertifikas­ı 5) Fatura, yenilikler ile tüm detayları dergimizin içerisinde bulabilirs­iniz.

Ayrıca, VIII. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi’nin 2-5 Eylül, 33. Ulusal Kimya Kongresi’nin 7-9 Ekim ve KÜAD tarafından düzenlenen 5. Uluslarara­sı Kozmetik Kongresi’nin ise 25-27 Kasım tarihleri arasında yapılacağı­nı bildirmek istiyorum. Kongreler ile ilgili detayları yine dergimizin içeriğinde bulabilirs­iniz.

Ve son olarak siz değerli okuyucular­ımıza, özel olarak seçilmiş sektörel ve bilimsel gelişmeler­i ayrıntılar­ı ile sunuyoruz. Bir sonraki sayımızda tekrar buluşmak dileği ile… Kimya’nın ışığından ayrılmayın…

Keyifli okumalar…

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye