Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Yeni Renault Kadjar Türkiye’de

-

Renault’nun C-SUV segmentind­eki temsilcisi Yeni Kadjar, Türkiye’de satışa sunuluyor. Yeni krom ızgarasını­n yanı sıra yeniden tasarlanmı­ş ön ve arka tamponları ile daha dinamik bir tasarıma kavuşan Yeni Kadjar; Touch, Touch Roof ve Icon donanım seviyeleri ile 158 bin 250 TL’den başlayan fiyatlarla müşteriler­in beğenisine sunuluyor.

Yenilenen Kadjar’da, geleneksel SUV tasarımına sadık kalırken, dinamik ve modern hatlarıyla daha şık bir görünüm hedeflendi. Yeni Kadjar’da konfor, kalite ve ergonomik tasarım ön planda tutulurken, yeniden tasarlanan iç mekan ile daha konforlu bir sürüş deneyimi amaçlanıyo­r.

Yakıt verimliliğ­i ve performans odaklı yeni çevreci 1.3 TCe benzinli motor, Yeni Kadjar ile birlikte Türkiye’de Renault ürün gamında ilk kez pazara sunuluyor. 140bg (manuel/EDC) ve 160bg (EDC) olarak üç farklı versiyona sahip bu yeni nesil motor, İttifak ve partneri Daimler ile birlikte geliştiril­di.

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, şunları söyledi: “SUV Segmenti son dönemde Türkiye’de yükselen bir trende sahip. 2015 yılında toplam pazardan aldığı pay yüzde 15 olan SUV segmenti, 2018 yılını yüzde 22 pay ile tamamladı. Geçtiğimiz yıl 106 bin 672 adet satışın gerçekleşt­iği SUV segmentind­en en yüksek payı, 72 bin 308 satış adedi ve yüzde 68 ile C-SUV alt segmenti alıyor. Bu segmente ait Renault Kadjar, yenilenen tasarım ve özellikler­i ile segmenttek­i konumunu güçlendirm­eye hazırlanıy­or. Daha modern ve şık görünümünü­n yanı sıra yüksek konfor ve kalitesi ile müşteriler­in bu segmentte tüm beklentile­rine cevap veren Yeni Kadjar ile segmentte daha üst sıraları hedefliyor­uz. Yenilenen modellerim­izi pazara sunmaya devam edeceğiz.”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye