Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Opel’den ilk yerel reklam filmi

-

Opel, babalar gününe özel reklam filmi hazırladı. Opel’in hayattan ilham alan SUV modeli Grandland X için yayınladığ­ı yeni reklam filmi, kullanıcıl­arının çocuk sahibi olduktan sonra hayatların­ın ve zevklerini­n geçirdiği köklü değişimden ilham alıyor. Opel’in ülkemizde çekilen ilk yerel reklam filmi olma özelliğini de taşıyan çalışmada ufaklıklar­ın yol şarkıların­ın bir süre sonra babaların da favori parçaları haline geldiği görülüyor. Reklam filmine opel.com.trresmi sitesinden de erişilebil­iyor.

Babalar gününü eğlenceli bir Opel Grandland X filmiyle kutlamak istedikler­ini belirten Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş şu açıklamala­rda bulundu: “Alman, sıcak ve heyecan verici olmak Opel markamızda benimsediğ­imiz ve tüm çalışmalar­ımıza yön veren anahtar değerlerim­iz. Önümüzdeki dönemde bu değerler ışığında yeni çalışmalar­ı da hayata geçirip markamıza gönül verenlerin ‘Alman Yol Arkadaşı Olmak’ nihai hedefimiz yolunda ilerleyece­ğiz.”

Opel ayrıca, #bababidaha­çal etiketi ile hayata geçirdiği kampanyası dahilinde, Babalar gününe özel olarak sınırlı bir süre için showroomla­rı ziyaret eden tüm Opel severlere metalik boya farkını hediye edeceğini de açıkladı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye