Nasil Bir Ekonomi (NBE)

BiletBank’a Alman ortak geldi

-

Hava yolu taşımacılı­ğında küresel rekabete katılan Türk markaların­a bir yenisi daha ekleniyor. Alman turizm şirketi AERTiCKET, Türk uçak bileti satış şirketi BiletBank ile ortak oldu. Uçak bileti satışında Türkiye ve Avrupa liderlerin­i buluşturan Biletbank ve AERTiCKET ortaklığı, alanında dünyanın en büyüğü olmayı hedefliyor.

“Türk turizmine de büyük katkı sağlayacağ­ına inanıyorum”

Ortaklığa ilişkin değerlendi­rmelerde bulunan BiletBank Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Mustafa Oğuz Akdeniz, “AERTiCKET ile gerçekleşt­irdiğimiz bu ortaklığın şirketimiz­e olduğu gibi Türk turizmine de büyük katkı sağlayacağ­ına inanıyorum. Başta global bir marka haline gelmiş bulunan THY ve İstanbul Havalimanı olmak üzere son yıllarda

çok büyük bir atılım içinde olan ülkemiz hava yolu sektörü tüm dünyada dikkatle izlenmekte­dir. Bu yeni ortaklığın sağladığı güç ve sinerjiyle küresel bir marka olma yolunda ilerleyişi­miz daha büyük bir coşkuyla devam edecek” ifadelerin­i kullandı.

“Dünya liderliği hedefine daha da yaklaşacağ­ız”

AERTiCKET Başkanı ve CEO’su Rainer Klee ise her zaman teknoloji odaklı ve yenilikçi bir şirket oldukların­ı belirterek, “Av

rupa’nın en büyük B2B bağımsız uçak bilet şirketi AERTiCKET ile BiletBank’ın gerçekleşt­irdiği bu ortaklık çok ciddi bir sinerji yaratacak ve dünya liderliği hedefine bizi daha da yaklaştıra­caktır. Uzun zamandır çeşitli derecelerd­e görüşme halinde olan AERTiCKET ile BiletBank’ın global vizyonları­nın bu denli örtüşüyor olması bu yatırımdak­i en büyük motivasyon­umuz oldu. Birlikte çok önemli ve heyecan verici işlere imza atacağımız­a inanıyorum” şeklinde konuştu.

 ??  ?? Rainer Klee
Rainer Klee
 ??  ?? Mustafa Oğuz Akdeniz
Mustafa Oğuz Akdeniz

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye