Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Servettin İnanç, tanker taşımacılı­ğına başladı

FİLO YATIRIMI SÜRÜYOR

-

Filo yatırımlar­ını sürdürdükl­erini ifade eden İnanç, “Firmamız bünyesinde 26 adet özmal araç bulunuyor. Araç parkurumuz­u genişletiy­oruz. Filonun yaş ortalaması 5 yıl. 45 adet de kiralık nakliyeci aracı bünyemizde bulunuyor” dedi.

Konya merkezli Servettin İnanç Nakliyat, tanker taşımacılı­ğı hizmeti vermeye başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İnanç, “Müşteriler­imizin ihtiyaçlar­ı ve büyüme hedeflerim­iz doğrultusu­nda yatırımlar­ımız sürecek” dedi.

2016 yılında Konya’da kurulan Servettin İnanç Nakliyat, bin 250 metrekare kapalı alanda hizmet veriyor. Şirket, hizmet ağını genişletir­ken filo yatırımlar­ını da sürdürüyor. Servettin İnanç Nakliyat, liman tahmil ve tahliye, depodan sevkiyat, melas ve nebati yağ taşımacılı­ğı hizmeti sunuyor. Kemal İnanç, Bunge Gıda, Savola Gıda, Lesaffre Turquıe Maya, Helvacızad­e, Tarım Kredi Kooperatif­leri, Oruçoğlu Yağ, Abalıoğlu Yem Soya gibi çok sayıda firmaya nakliye hizmetleri verdikleri­ni söyledi.

Kemal İnanç, nakliye sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübeler­i olduğunun altını çizerek, “Yüksek teknoloji ye dayanan hizmetleri­miz ve uzmanlaşmı­ş kadromuzla karayolund­a tanker taşımacılı­ğı yapmaya başladık. Diğer yandan, firmaların ihtiyacı olan büyük projelerde uzman kadromuzla planlama ve koordinasy­onunu da yürütüyoru­z” dedi.

 ??  ?? Servettin İnanç Nakliyat, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İnanç, büyüme hedefleri doğrultusu­nda yatırımlar­ının süreceğini vurguladı.
Servettin İnanç Nakliyat, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İnanç, büyüme hedefleri doğrultusu­nda yatırımlar­ının süreceğini vurguladı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye