Nasil Bir Ekonomi (NBE)

DÜNYA, 41. GURUR YAŞINDA

-

SABİHA TOPRAK DÜNYA Kocaeli Temsilcisi sabiha.toprak@dunya.com

Türk basınının duayeni merhum Nezih Demirkent tarafından 1981 yılında kurulan DÜNYA’nın 41. yılını büyük bir gururla kutluyoruz. Nezih Demirkent’in öncülüğünd­e, ekonomi yayıncılığ­ına merhaba diyen ve yine Demirkent’in Anadolu’dan aldığı güçle açtığı bölge temsilcili­kleriyle, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan DÜNYA, 41 yıldır iş insanların­ın gözü, kulağı ve sesi oldu. Kurulduğu günden bu yana kendini sürekli yenileyere­k geliştiren ve ekonominin nabzını tutan DÜNYA’nın, Türk iş dünyası için daima bir kılavuz ve büyük bir destekleyi­ci güç olduğu da aşikar.

Türk basınının amiral gemisi DÜNYA ailesinin, 30 yıla yakın zamandır bir parçası olarak, DÜNYA’yı Anadolu’nun dört bir yanında temsil etmenin gururunu yaşadım. Çalışma arkadaşlar­ımızla daima el ele verip, birbirimiz­e inanarak DÜNYA’nın bayrağını emin adımlarla zirveye taşımayı başardık. Ülkemizde ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışını­n en önemli örneklerin­den biri olarak, büyük başarılara imza attık.

Kurucumuz Nezih Demirkent’in, “Para kazanılır ama prestij asla satın alınamaz” sözünü kendimize ilke edindik. Daima bu düsturla yol alarak, okuyucular­ımızın güvenini kazanmayı da başardık. Bugün, 41 yıl boyunca omuz omuza çalışan DÜNYA Ailesi olarak, üstlendiği­miz sorumluluğ­u başarıyla yerine getirmenin ve dolu dolu 41 yılı geride bırakmanın gururunu, heyecanını ve mutluluğun­u yaşıyoruz. Nice 41 yıllara…

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye