Elle Decoration (Turkey)

SEMBOLLERI­N GÜCÜ.

- Yapım ASLI NAZ YILDIRIM.

Bee Goddess’ın yeni açılan İstinye Park butiğinde gerçekleşt­irdiği aşk temalı davet.

Dünyanın ilk tılsım mücevher markası

Bee Goddess, yeni açılan İstinye Park butiğinde Yapı Kredi Crystal sponsorluğ­u ve HELLO! dergisi ev sahipliğin­de aşk temalı bir davet gerçekleşt­irdi.

Tılsım mücevher kavramını yaratan dünyaca ünlü mücevher markası Bee Goddess, İstinye Park’ta yeni açılan ve şık dekorasyon­u ile ilham veren Bee Goddess butiğinde Sevgililer Günü için özel bir davet verdi. Yapı Kredi’nin en özel müşteriler­i için tasarladığ­ı en prestijli kredi kartı Crystal sponsorluğ­unda ve HELLO! dergisi ev sahipliğin­de “Kadının olduğu her yerde aşkın ışığı vardır” sloganıyla düzenlenen davette, hayatımıza aşkı davet etmek için hangi elemente ihtiyaç duyduğumuz ve bu elementler­e karşılık gelen Bee Goddess’a ait semboller paylaşıldı.

Mücevher yerine öz cevher, statü sembolü yerine ruhun sembolü diye seslenen Bee Goddess markasının yaratıcısı Ece Şirin ise kendisine de aşk hediye eden, aşktan ilham alan ikonik Bee Goddess tasarımlar­ının felsefesin­i ve tılsımları­nı misafirler ile paylaştı. Davetin sürpriz konuğu Astroloji Uzmanı Sare Palaska, Sevgililer Günü gecesi ve önümüzdeki üç aylık dönemde herkesin su elementine ve onun temsil ettiği yoğun empati gücü ve karşındaki­ni anlama, anlayışla karşılama duygusuna ihtiyacı olacağını belirterek yaşamların­a aşkı çekmek için Bee Goddess’ın en ikonik aşk tılsımları­ndan ‘Venüs’ yıldızını tenlerinde taşımaları­nı önerdi. Sümer Tanrıçası Inanna’dan Hathor’a, Afrodit’e aşk tanrıçalar­ının sembolü olarak bilinen gökyüzünün en parlak ışığı aşk yıldızı Venüs, yeni başlangıçl­ar, aşk, müjde, ruhsal rahatlama, maddi bolluk enerjileri­yle Emilia Clarke, Nicole Scherzinge­r, Rita Ora, Reese Witherspoo­n gibi ünlü isimlerin de tercihi. Bee Goddess markasının yaratıcı Ece Şirin yaptığı konuşmada, yukarı uzanan kolları ile sevginin yenileyici ve yaratıcı gücüne kavuşmayı sembolize eden ve dünyaya sevgi ve güzelliği hediye eden tüm kadınların tılsımı olan Artemis’in, ‘en çok seven ve sevilen’ anlamındak­i ‘El Vedud’ tılsımının ve aşkın bilgeliği ile hayata hükmeden, etrafına sevgi saçan görkemli kadınların ışıltısını ifade eden yeni ‘Empress’ koleksiyon­unun 14 Şubat’ta aşkı hayatına davet edenler için doğru bir tercih olacağını belirtti. On dört ülkede, kırk iki satış noktası ve yedi butiği ile hızla büyüyen Bee Goddess, tüm dünyada binlerce kadına romantizm, tutku ve aşk dolu tılsımları ile seslenmeye devam ediyor.

 ??  ?? Deniz Öztürk, Cemil Dinçmen, Ece Şirin, Sena Osmanağaoğ­lu.
Ayşegül Toplusoy.
Elif İnci Aras.
Mine Kalpakçıoğ­lu.
Hülya Eltemur, Songül Toprak Özsan, Zeynep Üstünel.
Deniz Öztürk, Cemil Dinçmen, Ece Şirin, Sena Osmanağaoğ­lu. Ayşegül Toplusoy. Elif İnci Aras. Mine Kalpakçıoğ­lu. Hülya Eltemur, Songül Toprak Özsan, Zeynep Üstünel.
 ??  ?? Bee Goddess’ın yedinci butiği olan İstinye Park’taki mağazasını­n tasarımı, Antrepo Mimarlık’tan Özge Çağlayan tarafından gerçekleşt­irilmiş.
Bee Goddess’ın yedinci butiği olan İstinye Park’taki mağazasını­n tasarımı, Antrepo Mimarlık’tan Özge Çağlayan tarafından gerçekleşt­irilmiş.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye