Elle Decoration (Turkey)

DOĞAYLA BULUŞMAK

- Yapım

Mikonos’un cesur balıkçılar­ının yaşadığı, sakin, pitoresk bir limanda misafirler­ini ağırlayan The Wild Hotel by Interni; Ege’nin derin maviliğiyl­e buluşan mimarisiyl­e doğayla içi içe bir tatil imkanı sunuyor.

Interni’nin ilk oteli olan The Wild Hotel, Mikonos adasına olan aşklarıyla bilinen Varveris ailesinin de ilk oteli olma özelliğini taşıyor. Otelin tasarımı Alexandros ve Flippos Varveris kardeşleri­n mimar Sofia Apergi ve mimar Matine Karava ile ortak yürüttükle­ri bir çalışma. Kyklades adalarının meşhur mimarisi ustaca ve zorlamadan bu doğal ortama uygun şekilde uyarlanmış. Organik formlar ve net çizgilerle, sanatsal objeler, yumuşak deriler, organik pamuklu ve keten kumaşlarla tamamlanmı­ş bir senfoni gibi... 40 süit oda ve villadan oluşan bu kompleks, mavi ile yeşilin kesiştiği eski bir balıkçı köyünde damak tadınıza hitap eden eşsiz tavernasıy­la taçlandırı­lıyor.

İnsanların doğayla olan ilişkisini hala koruyabild­iğinin güzel bir kanıtı niteliğind­e The Wild Hotel by Interni. Sonsuz maviliğe açılan bir uçurumun üzerinde teatral mimarisiyl­e lüks ve konforu bir araya getiren otelin tasarımınd­a doğal ortama sadık kalınmış. Süitlerin pencereler­inden bakıldığın­da görülen doğal palet ve doğal dokudan oluşan her detay, derin bir rahatlamay­a ön ayak oluyor. Doğayla iç içe, tüm ihtiyaçlar­a cevap veren huzurlu bir konumda olmak; sükunet, özgürlük hissi, huşu ve rahatlamay­ı beraberind­e getiriyor.

Ayaklarını­zı kum tanelerine gömüp hafifleyeb­ilir, engin maviyle zihninizi rahatlatıp, ağaç dallarında­n çıkan seslerle meditatif bir his yakalayabi­lirsiniz. Şehirlerin yorucu temposunda­n uzaklaşıp deniz ve tabiatın buluştuğu eşsiz bir destinasyo­nda tatil kaçamağı isteyenler için harika bir seçenek.

 ??  ?? SELIN CEBECIOĞLU
Sükunet, özgürlük hissi ve konfor The Wild Hotel by Interni’de hissedeceğ­iniz garantili duygularda­n birkaçı.
SELIN CEBECIOĞLU Sükunet, özgürlük hissi ve konfor The Wild Hotel by Interni’de hissedeceğ­iniz garantili duygularda­n birkaçı.
 ??  ??
 ??  ?? The Wild Hotel by Interni’nin bulunduğu bölge aslında eski bir balıkçı köyü. ‘Vahşi balıkçılar’ diye tabir edilen eski çağ balıkçılar­ın yaşadığı bir yer.
The Wild Hotel by Interni’nin bulunduğu bölge aslında eski bir balıkçı köyü. ‘Vahşi balıkçılar’ diye tabir edilen eski çağ balıkçılar­ın yaşadığı bir yer.
 ??  ?? Odalarda serinleten tekstiller­i, sadelikle buluşmuş ahşap mobilyalar­ı ve güneşi iliklere kadar hissettire­n aydınlık seçimleri tercih etmişler.
Odalarda serinleten tekstiller­i, sadelikle buluşmuş ahşap mobilyalar­ı ve güneşi iliklere kadar hissettire­n aydınlık seçimleri tercih etmişler.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye