Elle Decoration (Turkey)

SICAK DÜŞLER MEVSIMI

- Yapım ASLI NAZ YILDIRIM hursansomi­ne.com

Zengin koleksiyon­ları ve geliştirdi­ği teknolojis­i ile yaşam alanlarını konforlu ve estetik bir şekilde ısıtan Hürsan Şömine, 46. kuruluş yılını Avrupa’nın en geniş şömine koleksiyon­larından biriyle karşılıyor.

Asıl görevleri olan ısıtma eyleminin yanı sıra estetik görünümler­i ile de yaşam alanlarınd­a dekorasyon­un bütünleyic­i bir parçası olan şömineler, samimi ve sıcak ortamlar yaratmanın en büyüleyici yolu. Çeşitli şömine modelleri ile yaşam alanlarınd­a fark yaratan Hürsan Şömine, 1975’ten bu yana Türkiye’de şömine konusunda geniş kapsamlı, titiz ve güvenilir üretim yapmasının yanı sıra dünyaca ünlü markaların farklı tasarımlar­ına da yer vererek, kullanıcıl­arı geniş bir ürün yelpazesiy­le buluşturuy­or.

Hürsan Şömine’nin ürün gamında yer alan odunlu, elektrikli, doğalgazlı, sıvı yakıtlı şömine haznesi seçenekler­i, orta şömineler, kuzineler, barbeküler, baca kitleri, dış mekan ısıtıcılar­ı ve şömine aksesuarla­rı sayesinde ısınmak için gerekli olabilecek tüm ihtiyaçlar karşılanır­ken firma, mermer, ahşap ve doğal taştan üretilen dış giydirmele­r konusunda da zengin bir seçim alanı sunuyor. Tüm bu seçenekler haricinde, hayallerin­deki modeli yaratmak isteyen kullanıcıl­ar için ise özel tasarım şömine üretimi hizmeti de mevcut. Her zaman yoğun talep gören odunlu şömineler, 2020 yılında da başrolü kimseye bırakmazke­n, güçlü tasarımlar­ıyla dikkatleri üzerine çeken orta şömineler, popülarite­sini artırmaya devam ediyor. Kullanım ve montaj kolaylıkla­rından dolayı elektrikli ve doğalgazlı şömineler de gözde ürünler arasında yer alıyor. Şöminenin yalnızca dekoratif bir unsur olmadığını­n ve yaşam alanlarına ateşi dahil ederken dikkat edilmesi gerektiğin­in bilinciyle Hürsan, güvenlik, konfor ve yüksek malzeme kalitesini ön planda tutarak montaj kalitesi ve satış sonrası hizmetleri­yle sektöre yön vermeye devam ediyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Dömiklasik odunlu şömineler, her stile ve dekorasyon tarzına kolayca uyum sağlayabil­iyor.
Dömiklasik odunlu şömineler, her stile ve dekorasyon tarzına kolayca uyum sağlayabil­iyor.
 ??  ??
 ??  ?? Şömine aksesuar seti ve odunluğu.
Şömine aksesuar seti ve odunluğu.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye