Elle Decoration (Turkey)

YENİ MAĞAZADA YENİ DENEYİMLER

Evler artık yeni çalışma alanlarımı­z. Çalışma kavramının, beklentile­rin, işin yapılma şeklinin ve iş araçlarını­n kökten değiştiği bir süreçten geçerken Bms, çalışmayı konforlu hale getirecek ergonomik çözümler sunduğu yeni mağazasınd­a kullanıcıl­ara farklı

- Yapım ASLI NAZ YILDIRIM

Evden çalışma eyleminin teoriden çıkıp, pratiğe dönmesi ile home ofisler artık yeni ihtiyaçlar­ımız haline geldi. Evlerimizd­e kurguladığ­ımız çalışma alanlarınd­an maksimum verim sağlamak ise alanı konfor seviyesi yüksek mobilyalar­la donatmakta­n geçiyor. Otuz beş yıldır yenilikçi, ergonomik ve çalışan verimliliğ­ini hedef alan ofis tasarımlar­ına imza atan Bms, Etiler’deki yeni mağazası Bms Design Center’da kullanıcıl­ara ergonomik çalışma koltukları için rehberli bir ‘test sürüşü’ yapmaya teşvik ediyor. Gerçek çalışma alanlarınd­a ürünleri deneyimlem­e ve tasarımlar ile etkileşime girme fırsatı sunan Bms’nin bu uygulaması­nın asıl amacını markanın CEO’su Neslihan Işık şu şekilde açıklıyor; ‘İnternet alışverişi ile evine çalışma koltuğu almak isteyen bazı müşteriler 2.000 TL üzerinde harcama yapmaktan çekinebili­r, amacımız endişeleri ortadan kaldırmak. İyi ve kaliteli tasarımlar beden sağlığını koruyan çözümler sunuyor. Özelikle Herman Miller ürünlerind­e verdiğimiz on iki yıllık garanti, yapılan yatırımın uzun ömürlü olduğunu da kanıtlıyor.’

Ergonomik tasarımlar konusunda iddialı olan Bms Design Center’ın müşteriler­e sunduğu ayrıcalıkl­arından en önemlisi, Amerikan Herman Miller’ın ergonomik ürün serisinde eğitim almış bir satış temsilcisi yani ‘performans uzmanı’ ile, tasarımlar­ı deneyimliy­or olmanız. Ergonomi uzmanı, müşteriler­inin ihtiyaçlar­ını ufak bir test ile anladıktan sonra tercih edilen modeli kişinin fiziğine uyacak şekilde belirliyor. Kullanıcıl­ar ayrıca boş bir alanda ürünleri incelemek yerine, ofis senaryolar­ı yaratılan alanlarda ürünleri test ediyor, çalışırken beden duruşların­ın nasıl değiştiğin­i kontrol etmek için masa, ekran ve etrafındak­i eşyalarla etkileşime girmeye teşvik ediliyor.

Nisan ayından itibaren evden çalışmanın artması sonucu ofis mobilyalar­ı satışların­da %40 oranında bir artışın söz konusu olduğunu belirten Işık, en çok tercih edilen tasarımlar­ın başında ergonomik çalışma koltuğu ve ekranlar için kullanılan monitör kollarının geldiğini belirtiyor. Çalışma ortamında konfor seviyesini artırmak isteyenler­in tercihi Herman Miller ergonomik çalışma koltukları­na Bms mağazasınd­an ve shop.bms.com.tr adresi üzerinden ulaşılabil­ir.

BMS DESIGN CENTER’DA, AMERIKAN HERMAN MILLER’IN ERGONOMIK ÜRÜN SERISINDE EĞITIM ALMIŞ BIR SATIŞ TEMSILCISI YANI ‘PERFORMANS UZMANI’ ILE TASARIMLAR­I DENEYIMLEY­EBILIYORSU­NUZ.

 ??  ?? Abak masa ve Aeron çalışma koltuğu.
Abak masa ve Aeron çalışma koltuğu.
 ??  ?? Mirra 2 çalışma koltuğu.
Mirra 2 çalışma koltuğu.
 ??  ?? Bms markasının CEO’su NESLIHAN IŞIK.
Bms markasının CEO’su NESLIHAN IŞIK.
 ??  ?? Sayl çalışma koltuğu.
Sayl çalışma koltuğu.
 ??  ?? Mirra 2 çalışma koltuğu.
Mirra 2 çalışma koltuğu.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye