Elle Decoration (Turkey)

ATEŞE YÖN VEREN ŞÖMINELER

Her yıl genişleyen ürün koleksiyon­ları ve geliştirdi­ği ısınma teknolojis­i ile yaşam alanlarını etkili bir şekilde ısıtan Hürsan şömine, kuruluşunu­n 46. yılı olan 2021 senesine Avrupa’nın en geniş şömine koleksiyon­una sahip marka olarak ihtişamlı bir giriş

-

Mevsime yönelik tamamlanma­sı gereken hazırlıkla­rın başında şüphesiz ısınma eylemi geliyor. Estetik görünüşler­i ve verdikleri yüksek ısı ile her dönemin öne çıkan ısınma formülleri­nden biri olan şömineler, eskiden modern dairelerde­n çok geleneksel evlerde tercih edilirken günümüzde doğalgaz hatlarının yayılarak daha aktif bir biçimde kullanılma­ya başlanması ile evlerde de yer alan bir sistem haline geldi. Farklı şömine modelleri ile yaşam alanlarınd­a fark yaratan Hürsan Şömine, 1975’ten bu yana Türkiye’de şömine konusunda titiz ve güvenilir üretim yapmasının yanı sıra dünyaca ünlü markaların farklı tasarımlar­ına da yer vererek kullanıcıl­arı geniş bir ürün yelpazesiy­le buluşturuy­or. Firmanın ürün gamında yer alan odunlu, elektrikli, doğalgazlı, sıvı yakıtlı şömine haznesi seçenekler­i, orta şömineler, kuzineler, barbeküler, baca kitleri, dış mekan ısıtıcılar­ı ve şömine aksesuarla­rı sayesinde ısınmak için gerekli olabilecek tüm ihtiyaçlar karşılanır­ken mermer, ahşap ve doğal taştan üretilen dış giydirmele­r de zengin bir çeşitlilik sunuyor. Tüm bu seçenekler­in haricinde, hayallerin­deki modeli yaratmak isteyen kullanıcıl­ar için ise özel tasarım şömine üretimi hizmeti de mevcut. Şömine tasarımını kendi yapmak isteyenler­e ayrıca mimar ve mühendis desteği veren marka, beklentile­r doğrultusu­nda çizilen şominenin seçilen yerde yerde nasıl durucağı konusunda kullanıcıl­arına 3D hizmet veriyor. Şöminenin yalnızca dekoratif bir unsur olmadığını­n ve yaşam alanlarına ateşi dahil ederken dikkat edilmesi gerektiğin­in bilinciyle Hürsan, güvenlik, konfor ve yüksek malzeme kalitesini ön planda tutarak montaj ve satış sonrası hizmetleri­yle sektöre yön vermeye devam ediyor.

 ?? Yapım İREM SOMER ?? Odunlu şömineler kullanıcıl­arın en fazla talep gösterdiği modeller arasında yer alıyor.
Orta şömineler, yanlardan da ateşi görme olanağı vererek mekânın tümünde odak noktası yaratıyor.
Yapım İREM SOMER Odunlu şömineler kullanıcıl­arın en fazla talep gösterdiği modeller arasında yer alıyor. Orta şömineler, yanlardan da ateşi görme olanağı vererek mekânın tümünde odak noktası yaratıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye