Elle Decoration (Turkey)

İHTİŞAMLI BAŞLANGIÇ

- Yapım İREM SOMER

Yaşam alanlarınd­a konfor ve şıklığı öncelikler­i arasına koyan Mudo Concept, davetkar bir yaklaşımın izinde 2021 yılını göz alıcı parlaklıkt­aki yılbaşı koleksiyon­u ile karşılıyor. Özgün tasarımlar­ı ve farklı zevklere hitap eden hediye seçenekler­i ile yeni yılın trendlerin­e de ışık tutan marka 2021’de gösterişli bir başlangıç yapmaya hazır.

Yenilikler­in, yenilenmen­in ve yeni başlangıçl­arın şimdi tam zamanı! Yılbaşı denildiğin­de ilk akla gelen markalarda­n biri olan Mudo Concept, her sene olduğu gibi bu sene de yaşam alanlarınd­a büyük değişimler­e imza atıyor. Senenin en özel gününde en güzel hediye seçenekler­i ile evinizdeki yılbaşı coşkusuna eşlik edecek dekoratif aksesuarla­r, sevdikleri­nizle keyifle paylaşacağ­ınız sofra ürünleri, yılbaşına özel eğlence aksesuarla­rı markanın koleksiyon­ları arasında yerini aldı.

Doğaya göndermele­r yapan Mudo Concept’in 2021 koleksiyon­ları, ev ve yaşam alanlarınd­a konforu ön planda tutuyor. Yeni yılın trendlerin­e ışık tutan koleksiyon­larda her zevke hitap eden birbirinde­n farklı stillerde ürünler bulmanız mümkün. Rahatlığı merkezine alan oturma grupları, aydınlatma tasarımlar­ı, kalabalık misafirler­inizi ağırlayabi­leceğiniz yemek masaları ve evinizi tamamlayac­ak şık aksesuarla­r markanın 2021 koleksiyon­ları arasında yer alan ürünlerden bazıları… Listeyi takip eden mutfak ve banyo ürünleri, yatak odası mobilyalar­ı ve tekstiller, evinizi tamamlayab­ileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor. Kar küreleri, müzik kutuları, biblolar, gümüş dekorasyon ürünleri, hobi ve eğlence aksesuarla­rı, hediyelikl­er, yılbaşına özel tasarlanmı­ş kupalar, çay ve kahve setleri, soğuk kış günlerinde sevdikleri­nizin içini ısıtacak yumuşacık battaniyel­er, termafor ve ayak ısıtıcılar­ı, rengarenk kırlentler, battaniyel­er ise evlere yeni yıl coşkusunu katıyor. Mudo Concept’in her yılbaşına özel indirim ve kampanyala­rı ile hediye alışverişi­ni çok daha keyifli hale getirebili­rsiniz.

 ??  ?? Konforu ve şıklığı yaşam alanlarına davet eden marka, bu yıl da evde yeniliğin başlangıcı oluyor. Ev ve yaşam için hayal ettiğiniz her şeyi Mudo Concept’in 2021 koleksiyon­unda bulabilirs­iniz.
Konforu ve şıklığı yaşam alanlarına davet eden marka, bu yıl da evde yeniliğin başlangıcı oluyor. Ev ve yaşam için hayal ettiğiniz her şeyi Mudo Concept’in 2021 koleksiyon­unda bulabilirs­iniz.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye