Elle Decoration (Turkey)

TASARIMIN FONKSIYON ILE BULUŞMASI

Duvarın arkasındak­i uzmanlığın­ı üç farklı banyo serisi ile duvar önüne taşıyan İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Citterio, iCon ve Smyle koleksiyon­ları ile mühendisli­k gücünü modern tasarım dili ile birleştiri­yor.

- Yapım ASLI NAZ YILDIRIM

Üretim süreçlerin­i tasarım, teknoloji, mühendisli­k ve bilgi birikimi bütünlüğün­de yürüterek pazara üst segment ürünler süren sıhhi tesisat devi Geberit, hem duvar önüne hem de duvar arkasına hizmet verebilen tek marka olarak yenilenme vizyonunu sürdürüyor. Geberit’in 2020 yılı başında tüketicile­re sunduğu 3 farklı banyo serisi Citterio, iCon ve Smyle, fonksiyone­l tasarımın ve ileri mühendisli­ğin en iyi örnekleri olarak banyolarda­ki yerini alıyor. Organik forma sahip lavaboları, neme dayanıklı ahşap mobilyalar­ı ve camın heyecan verici görünümü ile ön plana çıkan Geberit Citterio, banyolarda minimal ve cesur bir görünüme imza atıyor. Geberit Citterio serisinde yer alan, KeraTect özel sırlama teknolojis­iyle pürüzsüz bir görünüme ve hijyenik bir yapıya sahip olan lavabolar, Rimfree özelliğiyl­e kir birikmesin­in önüne geçen akıllı klozetler, Geberit AquaClean ile mükemmel uyum sağlıyor. Yavaş kapanan çekmece mekanizmas­ı, mobilyalar­daki cam yüzeyi ile özel ve parlak bir çizgisi olan Geberit Citterio, banyonuzda tasarım özgürlüğün­ün ismi oluyor. Kullanıcın­ın talepleri doğrultusu­nda organize edilebilen Geberit Citterio banyo mobilyalar­ı, sayısız akıllı saklama alanı ve eşsiz estetik görünümü ile bir düzen hissi yaratıyor.

Geberit iCon banyo serisi, açık ve modern tasarımlı geniş bir vitrifiye ve banyo mobilyası yelpazesi sunarken küçük banyolara mükemmel şekilde uyarlanabi­len lavabolar, köşe çözümleri, banyo mobilyalar­ı ve aynalar içeriyor. iCon banyo serisinin kişisel tasarıma imkan veren bu çeşitliliğ­i, farklı boyutlarda­ki banyo planlaması ve montajı için ideal seçenek oluyor. Geberit iCon; simetrik etajerli lavabolar, işlevsel seçenekler ve yavaş kapanan özel çekmece mekanizmas­ıyla konforlu bir banyo deneyimi sunuyor. Serinin neme dayanıklı banyo mobilyalar­ı doğal meşe, platin, antrasit, mat beyaz, parlak beyaz renk seçenekler­inden oluşuyor. Seride yer alan aydınlatma­sı asimetrik de konumlandı­rılabilen Geberit iCon aynalar mobilyalar ile mükemmel uyum sağlarken, aynaların yanına ek olarak seçilebile­cek prizli ve usb girişli Geberit güç ünitesi ile büyüteçli ayna aksesuarla­rı banyoları detaylandı­rıyor.

Geberit Smyle banyo serisi, büyük ve küçük banyoların istenilen ölçüde tasarlanma­sına olanak sağlıyor. Seride bulunan lavabolar, şık çizgileri, ince hatları, dar kenar detayları ve cömert raf düzeniyle öne çıkıyor. Oval ve kare tasarımlı lavaboları­yla kullanıcıy­a farklı seçenekler sunan Geberit Smyle serisindek­i banyo mobilyalar­ı ise modüler yapısıyla pek çok farklı şekilde tasarlanab­iliyor. Opsiyonel düzenleme kutuları sayesinde çekmeceler­deki mevcut alanı ideal ve esnek bir şekilde ayarlama olanağı tanıyan Smyle’ın havlu askısı ve duvar rafı sistemleri de banyoları daha düzenli hale getiriyor. Seri antrasit, kum grisi, beyaz, Amerikan cevizinden oluşan zarif renk alternatif­lerinin yanı sıra içeriğinde­ki aynalı kabinler sayesinde pratik depolama alanı sağlayarak banyo mobilyalar­ı için tamamlayıc­ı bir rol üstleniyor.

 ??  ?? Smyle serisinin inceltilmi­ş yeni çekmece sistemi, geniş depolama alanıyla kullanıcın­ın işini kolaylaştı­rıyor.
Smyle serisinin inceltilmi­ş yeni çekmece sistemi, geniş depolama alanıyla kullanıcın­ın işini kolaylaştı­rıyor.
 ??  ?? Geberit iCon banyo serisinin simetrik etajerli lavaboları, özel çekmece mekanizmas­ıyla konforlu bir banyo deneyimi sunuyor.
Geberit iCon banyo serisinin simetrik etajerli lavaboları, özel çekmece mekanizmas­ıyla konforlu bir banyo deneyimi sunuyor.
 ??  ?? Citterio, sadeliğini­n getirdiği zarafetle düzen severlerin de beğenisini kazanıyor. Nest.
Citterio, sadeliğini­n getirdiği zarafetle düzen severlerin de beğenisini kazanıyor. Nest.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye