Elle Decoration (Turkey)

GÜNEŞIN ALTINDA KONFORLU YAŞAM

Bahçe, balkon, teras gibi dış mekanların ruhunu değiştirer­ek açık havaya konfor katan L’unica’nın yaz sezonu için bünyesine dahil ettiği yenilikler­i, markanın Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Ali Samantır’dan dinledik.

- Yapım ASLI NAZ YILDIRIM lunica.com.tr

L’unica’nın marka kimliği ve tasarım dilinden bahsedebil­ir misiniz? ürünlerimi­zin konsept ve tasarımlar­ını kendi ekibimizle gerçekleşt­iriyoruz. tasarımlar­ı hayata geçirirken ise dünya markaların­ın kullandığı üst düzey hammaddele­ri tercih ediyoruz. ürünlerimi­zde teak ağacı, sentetik rattan ve alüminyum malzemeler­i profesyone­l işçilikle harmanlıyo­r ve biçim, renk, derinlik gibi detayları türk tüketicisi­nin tercihleri­ne uygun şekilde kurgulamay­a özen gösteriyor­uz. kendi koleksiyon­umuza ek olarak, ödüllü tasarımlar­ıyla dikkat çeken belçikalı oasiq, iskandinav tasarım özellikler­ine sahip danimarkal­ı houe, cane-line, happy cocooning markalı şömine masaları ile morso living ve big green egg markalı üst düzey bahçe barbeküler­ini ve avustralya­lı tiipii bed’in yanı sıra les jardins ve alman hoefats ürünlerini­n de bünyemizde satışı mevcut. ürün gruplarını­z arasında neler var?

oturma grupları, yemek grupları ve keyif ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyoruz. l’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncakta­n şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e, şömineden barbeküye, aydınlatma ürünlerind­en çok çeşitli aksesuarla­ra kadar bahçe dekorasyon­u için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. bu yaz koleksiyon­larınızdak­i yenilik

ler neler? 2021 ilkbahar-yaz koleksiyon­umuzu oluştururk­en ürünlerin mekanlarla bütünleşeb­ileceği tarzda modeller oluşturmay­a özen gösterdik. teak-rope, alüminyum-rope ya da alüminyum ile teak malzemeler­in karıştığı ürünlerimi­zde, ahşap, metal, kumaş, ip gibi çeşitli materyalle­r, kalın minderli modellerde ise genellikle rope örgü tarzını tercih ettik. bu yıl ağırlıklı olarak koyu renkler kullansak da açık renkli kombinasyo­nlar da mevcut. pandemi süreciyle birlikte evlerimizd­eki bahçe, balkon ve teraslarda daha fazla zaman geçirmeye başladık. kullanıcıl­ar sizce artık nasıl tasarımlar­a yö

neliyor? evin açık hava mekanları insanlar için keyfin ve rahatlığın ön plana çıktığı eşsiz bir alan. son yıllarda trend olan minimalizm akımına, şimdilerde pandemiyle birlikte açık hava mekanların­da da rastlıyoru­z. ferahlık algısı oluşturmak için işlevsel mobilyalar, yalın tasarımlar ve düz renklerle oluşturula­n kombinler tercih ediliyor. ancak bahçe mobilyalar­ında fonksiyone­lliği ve konforu ön planda tutmak uzun süreli memnuniyet sağlar. kullanıcıl­arın tercihleri genel olarak kaliteli, dayanıklı, uzun ömürlü, bakımı kolay ve rahat ürünlerden yana oluyor.

 ??  ??
 ??  ?? L’unica Yönetim
Kurulu Üyesi
KAAN ALI SAMANTIR
L’unica Yönetim Kurulu Üyesi KAAN ALI SAMANTIR
 ??  ?? CLEA şEzLONG.
CLEA şEzLONG.
 ??  ?? CONE KOLtuK.
CONE KOLtuK.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye