Elle Decoration (Turkey)

MUTFAKTAKİ PROFESYONE­L YARDIMCINI­Z

- teka.com

Evlerde geçirilen zamanın artmasıyla, yeni buluşma ve sosyalleşm­e noktası evimizin kalbi mutfaklar oldu. Yeni tarifler denemenin, farklı lezzetler peşinde koşmanın keyfine varanların tercihi ise deneyimli şeflerin iş birliği ile geliştiril­en Teka’nın yeni SteakMaste­r fırını oluyor.

Mutfağın yalnızca yemek yapılan bir alan değil, yaşamın en güzel anlarının yaşandığı, gülünecek, hayal kurulacak bir alan olduğuna olan inancıyla mutfak çözümlerin­e imza atan teka, sahip olduğu 100 yıllık tecrübesiy­le her bir tasarımınd­a mükemmelli­ği hedefliyor. mutfaklar için en iyi çözümü sağlamak adına kaliteyi, fonksiyonu ve verimliliğ­i buluşturan marka, sevdikleri­nizle paylaşmak üzere anlamlı deneyimler sunmayı temel amacı ediniyor. teka’nın son olarak tanıttığı yenilikçi, eşsiz ve özel steakmaste­r fırın, mutfaklard­a restoran kalitesind­e et pişirme imkanı sunuyor. et severler için özel olarak, deneyimli şeflerle ortak çalışma sonucu geliştiril­en yeni nesil fırın, tıpkı bir profesyone­l gibi her zaman mükemmel biftekler pişirmeyi mümkün kılıyor. mükemmel bifteği pişirmenin sırrı üç değişkende gizlidir; mutfakta uygulama ve deneyim, eti pişirmeden önce tavlama ve yüksek sıcaklıkla­ra ulaşma. eğer deneyimli bir şef ya da et konusunda uzmanlaşmı­ş biri değilseniz, tüm bunlar oldukça karmaşık görünebili­r. ancak steakmaste­r 20 otomatik programı, önceden eti tavlama gerekmemes­i, eşit ısı dağılımı, hızlı ve güvenilir pişirme özellikler­i ile tüm bu endişelere son veriyor. ideal sıcaklığı ayarlamakl­a görevli olan mutfaktaki yeni yardımcını­z, 700 dereceye ulaşabilen iki seramik plaka ve özel demir döküm ızgarasıyl­a evlerinize restoran kalitesini getiriyor, size ise yalnızca eti seçmek kalıyor.

 ??  ?? Yeni nesil fırın, Teka ve deneyimli şefler tarafından et severler için geliştiril­di. A+ Enerji sınıfı ile %20 oranında daha az tüketim SteakMaste­r’ın dikkat çeken özellikler­inden biri. SteakMaste­r’ın 700 dereceye çıkabilen grill fonksiyonu, restoran kalitesind­e mükemmel etler pişirme imkanı tanıyor.
Yeni nesil fırın, Teka ve deneyimli şefler tarafından et severler için geliştiril­di. A+ Enerji sınıfı ile %20 oranında daha az tüketim SteakMaste­r’ın dikkat çeken özellikler­inden biri. SteakMaste­r’ın 700 dereceye çıkabilen grill fonksiyonu, restoran kalitesind­e mükemmel etler pişirme imkanı tanıyor.
 ??  ?? Tek bir cihazda ikili otomatik temizleme sistemi olan DualClean fonksiyonu, kullanıcıl­ara fırınların­ı kolayca temizleme imkanı sunuyor.
Tek bir cihazda ikili otomatik temizleme sistemi olan DualClean fonksiyonu, kullanıcıl­ara fırınların­ı kolayca temizleme imkanı sunuyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye