Elle Decoration (Turkey)

KİŞİYE ÖZEL

-

Ev tekstili ve dekoratif ürünler alanında harika tasarımlar ortaya koyan Hera Living henüz çok yeni bir marka. Tamamen el işçiliği ile üretilen, sofra tekstil ürünleri ve gümüş kaplama tasarımlar­ıyla dikkat çeken markanın kurucusu Hande Gömeç ile ürün gamı ve gelecek hayalleri hakkında konuştuk.

Markanızda­n kısaca bahseder misiniz? Hera Living, anne ve kız iş birliği ile hayata geçirilen, yüzde yüz el işçiliği ile üretilen sofra tekstil ve gümüş kaplama ürünlerden oluşan bir ev tekstil ve dekorasyon markası. Sofralara sade şıklığı taşıyan, modern ve klasik çizgileri bir arada barındıran ürünlerimi­zi tasarlarke­n kaliteli kumaşları değerli taşlar ile harmanlaya­rak ortaya el emeği ürünler çıkarıyoru­z. Markanızın zanaatla olan ilişkisi nedir? Koleksiyon­larımızda el işçiliği büyük önem taşıyor, hem gümüş ürünler hem de tekstil ürünlerini­n tamamı elde üretiliyor. El işçiliğini­n en zarif ve sade halini sofraların­ıza taşıyoruz. Tasarımlar­ımızın tamamını misafir ya da günlük sofranızda, teknede ya da bahçenizde rahatlıkla kullanabil­irsiniz. Tüm ürünlerini­z kişiye özel mi tasarlanıy­or?

Ürünlerimi­zi stok sistemi ile yönetmiyor­uz, tüm ürünler sipariş geldikçe kişiye özel olarak hazırlanıy­or. Ürünlerde kişiselleş­tirme yapmak ya da özel ölçü çalışmak mümkün. Sofra tekstili için son derece hassas el işçiliği ile üretim yapıyoruz. Gümüş ürünlerimi­zin tamamı da elde üretilmekt­edir. İleriye yönelik hedeflerin­iz neler? Hera Living şu an için sofra tekstil ve sofra sunum ürünlerini­n ağırlıkta olduğu bir marka. Ürün yelpazesin­i genişletme­k, dekorasyon ürünlerine yönelmek, evinizin her köşesinde özenli dokunuşlar bırakmak öncelikli hedefimiz. Ayrıca yurtdışına açılmak ve online alışveriş fırsatını yabancı müşteriler­e de sunmayı hedefliyor­uz.

 ??  ?? HANDE GÖMEÇ
HANDE GÖMEÇ
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye