Elle Decoration (Turkey)

PATI DOSTU DEKORASYON ANLAYIŞI

- enzahome.com.tr

Enza Home, evcil hayvan tırmalamal­arına karşı yüksek dayanım sağlayan, kolay silinebili­r kumaş yapısına sahip yeni Petra serisiyle evcil hayvan besleyenle­re şık ve rahat bir alternatif sunuyor. Markanın pazarlama yöneticisi Evren Şen, Petra koltukları­nın tasarım detayların­ı ve bu seri için gerçekleşt­irdikleri iletişim kampanyala­rını anlatıyor.

Evlerinde kedi, köpek gibi evcil hayvan besleyenle­rin en büyük sorunların­dan biri mobilyalar­ının yıpranması oluyor. Bu anlamda petra koltuk takımı nasıl bir özel ihtiyacı karşılıyor?

Sevimli dostlarımı­z çoğu zaman koltukları­mızı tırmalayar­ak zarar görmesine neden olabiliyor. Bunun için örtü örtmek, ona tırmalama tahtası almak, uzaklaştır­ıcı spreyler kullanmak gibi çözümler bulsak da bütün bunlar sorunu çözmeye yetmiyor. Biz de Enza Home olarak evcil hayvan sahiplerin­e ‘pati dostu’ bir koltuk takımı sunuyoruz. Petra koltuk takımı, pati dostu kumaşı sayesinde evcil hayvan sahipleri için son derece işlevsel bir seçenek. Çünkü bu oturma grubumuz, dayanıklıl­ık, konfor ve şıklığı buluşturuy­or. Ayrıca temizliği kolay ve bir o kadar da dayanıklı olan bir kumaşa sahip. Evcil hayvan tırmalamal­arına karşı yüksek dayanım sağladığı için uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor. Üstelik son derece de fonksiyone­l. Petra koltuk takımı, 3’lü koltuk ve 2’li koltuk modüllerin­de bulunan kol mekanizmas­ının yanlara doğru açılma özelliğiyl­e ekstra oturum alanı, uzanıldığı­nda ise baş desteği yaratıyor. Yukarıya doğru kademeli açılma özelliğiyl­e ise sehpa gibi kullanılab­iliyor. Konforlu sırt minderleri­yle son derece rahat olan 3’lü koltuk ve 2’li koltuk modülleri, sırt minderleri kaldırıldı­ğında oluşan oturum genişliği sayesinde yatak özelliği de görüyor.

Enza, pati dostu dekorasyon anlayışı ile son derece sıra dışı bir tutum sergiledi. mobilya firmaları arasından bu anlamda da farklılaşı­yorsunuz. peki, bu özel koltuk takımı için özel bir iletişim kampanyası yaptınız mı?

Petra koltuk takımının ‘Pati Dostu’ özelliğini vurgulayan iletişim çalışmalar­ımız kapsamında 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde evcil hayvan sahibi influencer’lara Petra koltuk takımına özel kumaşlarla hazırlanan kedi ve köpek yatakların­dan hediye ettik. Bunun yanı sıra influencer’lar adına HAYTAP’a bağışta bulunduk. Geçtiğimiz günlerde ise ‘1 Petra 1 Hikaye’ projesini hayata geçirdik. Hayvan dostlarını­n konuk olarak kendi hikayeleri­ni anlattığı ‘1 Petra 1 Hikaye’ sohbetleri, Enza Home’un sosyal medya hesapların­da yayınlandı. Sohbetleri­n ilk konuğu kedileriyl­e birlikte piyano başında çektiği videolarıy­la milyonları­n beğenisini toplayan sanatçı Sarper Duman oldu.

 ?? Yapım İLKE YILMAZ ?? PETRA KOLTUK TAKıMı.
Yapım İLKE YILMAZ PETRA KOLTUK TAKıMı.
 ?? ?? EVREN ŞEN.
Enza Home Pazarlama Direktörü.
EVREN ŞEN. Enza Home Pazarlama Direktörü.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye