Elle Decoration (Turkey)

GELECEK VADEDEN TASARIM ANLAYIŞI

- Yapım NAZ GÜRLEK.

Dış mekan tasarımlar­ının her detayında mükemmeliy­eti yakalayabi­lmek için yüksek teknoloji ile el işçiliğini bir arada harmanlaya­n Maxxmora Outdoor Living Concept’in Türkiye Genel Müdürü Ulaş Vural’dan markanın hikayesini dinledik.

Maxxmora markasının tasarım yolculuğu nasıl başladı ve ne şekilde evrildi?

Hikayesi 2002 yılında dış mekan yaşam alanı çözümleri ile başlayan, dünya çapında gerçekleşt­irdiği birbirinde­n özel projelerle eşsiz bir deneyime sahip olan marka, bundan dört yıl önce dış mekan tasarım ve uygulamala­rını mobilya ile genişleter­ek Maxxmora Outdoor Living Concept’i yarattı. Bunca deneyim ve başarıdan sonra, hayata dair en güzel anların dışarıda gerçekleşt­iği fikrinden doğan bir marka olarak konumluyor­uz kendimizi. Maxxmora, dış mekan yaşamında kullanılan tüm ürün gruplarını kapsayan koleksiyon­lar sunuyor. Yaşam alanlarını dışarıya taşıyan, dışarıda yaşamaktan keyif alan herkesi o değerli anlarda tutabilmek için ihtiyaç duyulan konforu ve mutluluğu sağlıyoruz. Maxxmora Outdoor Living Concept altında sunduğunuz tasarımlar­dan bahsedebil­ir misiniz? El işçiliği ile yenilikçi mühendisli­k sistemleri­ni harmanladı­ğımız Maxxmora’da, kullandığı­mız her malzemenin ruhunu yakalayara­k özgün dış mekan mobilyalar­ı tasarlıyor ve üretiyoruz. Masa, sandalye, şezlong, pavilyon ve oturma gruplarımı­zı; şemsiye, ısıtıcı, dış mekan mutfak dolabı gibi tamamlayıc­ı ürünlerle birleştire­rek farklı çizgilerde farklı koleksiyon­larla dış mekan konseptler­i yaratıyoru­z.

Markanızın tasarım felsefesin­in altında yatanlar nelerdir? Üretilen her bir parça için kullanılan her malzemenin özünü aşan, onu ustalıkla dünyaya sunan bir tasarım formu yaratmak, yani yaratıcılı­ğın sınırların­ı zorlamak Maxxmora’nın tasarım felsefesid­ir diyebiliri­z.

 ?? ?? Maxxmora Design Studio tarafından tasarlanan Gloria daybed.
Maxxmora Design Studio tarafından tasarlanan Gloria daybed.
 ?? ?? ULAŞ VURAL.
ULAŞ VURAL.
 ?? ?? Gloria koltuk.
Gloria koltuk.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye