Elle Decoration (Turkey)

AKDENİZLİ BİR YAŞAM: MEDITERRA

-

1985 yılından beri Kıbrıs’ta benzersiz yaşam alanları yaratan Kıbrıs Developmen­ts, tarihi, kültürel, geleneksel ve çevresel farkındalı­k temelinde günümüzün ihtiyaçlar­ına hitap eden projelere imza atıyor. Kıbrıs Developmen­ts’ın Girne Alsancak’ta hayata geçireceği Mediterra projesinin detayların­ı RE/Max 7tepe Acarkent Uluslarara­sı Lüks Konut ve Pazarlama Uzmanı Ceyda Çakır’dan dinledik.

Mediterra’da yaşamın ayrıcalıkl­arı nelerdir? Mediterra 33.500 m2 alana kurulu benzersiz bir yaşam projesi. Akdeniz yaşam tarzının sürdürüleb­ilir bir konsept ile buluştuğu proje Kıbrıs Developmen­ts tarafından hayata geçirilmiş. Kıbrıs’ın en gelişmiş bölgesi Girne Alsancak yemyeşil bir doğaya ve mavi bayraklı plajlara sahip. İnşaat izninin iki katla sınırlı olduğu bu bölge sadece müstakil ve yarı müstakil evlerden oluşuyor. Beşparmak Dağları ve büyüleyici deniz manzarası Mediterra projesinde­ki yaşam alanlarını daha da ayrıcalıkl­ı kılan faktörler. Ayrıca üniversite­lere, kolejlere, ünlü otellere, plajlara ve restoranla­ra olan yakın konumu Mediterra’nın cazibesini arttırıyor. 2025 yılında tamamlanma­sı planlanan Mediterra projesi yatırımcıl­ara ne gibi

fırsatlar sunuyor? Kıbrıs Developmen­ts’ın Girne Alsancak’ta 6. site özellikli projesi olan Mediterra evlerine 120 aya varan natamam konut kredisi ile sahip olmak mümkün. Üstelik kefilsiz aylık 2,64 TL faiz oranlarıyl­a bunu gerçekleşt­irebiliyor­sunuz. Kendi sistemleri­nde ve anlaşmalı olduğu firmalar ile günlük haftalık aylık otel konseptli işletme sistemi ile kalmadığın­ız dönemlerde 8-10 yıl gibi bir sürede amortisman elde ediyorsunu­z. Bu süre daha önceki projelerin­de kanıtlanmı­ş. Bu projede hiçbir şey öngörü değil. Mediterra, TL bazında kredi ödeyip pound bazında kira aldıran, topraktan kredi kullandıra­n tek proje. Al-sat’a uygun, gayrimenku­l değer artışı vergisi yok. Üstelik lansman fiyatlarıy­la aldığınızd­a proje tesliminde en az %30 pound bazında değer artışı garanti.

 ?? ?? Kıbrıs’ın en gelişmiş ve lüks bölgesi Girne Alsancak’ta yer alan Mediterra projesi ilhamını Akdenizli yaşam konseptind­en alıyor.
2+1 116 m2 + 90 m2 bahçeli ultra lüks yarı müstakil daireler 330.000 pound’dan, havuzlu müstakil villalar 1.390.000 pound’dan başlayan fiyatlarla kaliteli bir yaşam ve karlı bir yatırım imkanı sunuyor.
Kıbrıs’ın en gelişmiş ve lüks bölgesi Girne Alsancak’ta yer alan Mediterra projesi ilhamını Akdenizli yaşam konseptind­en alıyor. 2+1 116 m2 + 90 m2 bahçeli ultra lüks yarı müstakil daireler 330.000 pound’dan, havuzlu müstakil villalar 1.390.000 pound’dan başlayan fiyatlarla kaliteli bir yaşam ve karlı bir yatırım imkanı sunuyor.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye