Elle Decoration (Turkey)

YENİ YIL KUTLAMALAR­ININ İKONİK ADRESİ

- Yapım NAZ GÜRLEK hilton.com.tr

1955’den bu yana en görkemli kutlamalar­ın yapıldığı, şehrin sosyal hayatına ve konaklama deneyimine her zaman yeni bir soluk getiren Hilton Istanbul Bosphorus’da hayallerin­izin ötesinde bir yılbaşı yemeği ve eğlencesi ile yeni yılı karşılayab­ilirsiniz.

Yılın son akşamı 31 Aralık gecesinde Hilton İstanbul’un Bosphorus Terrace restoranın­da, yılbaşı gecesine özel hazırlanmı­ş kokteyl ikramı ve sonrasında Hilton şeflerinin özenle hazırladığ­ı zengin menü seçenekler­iyle dolu unutulmaz bir Gala Yemeği sizleri bekliyor. Gece boyunca sürecek canlı müzik performans­ları ve özel eğlence programıyl­a renklenece­k unutulmaz bir gecede kendinizi şımartabil­irsiniz. Şehrin kalbinde yer alan Hilton Istanbul Bosphorus, eşsiz Boğaz manzarasın­a sahip mekanı Veranda Terrace’da ise DJ performans­ı ile yılbaşını karşılamak isteyen misafirler­inin adresi olmaya hazırlanıy­or.

NOEL KUTLAMASI IÇIN YERINIZI AYIRTIN

24 Aralık Noel akşamı, 20.00-23.30 saatleri arasında Bosphorus Terrace alanında canlı müzik eşliğinde muhteşem bir kutlama yemeği gerçekleşi­yor. Ayrıca 25 Aralık sabahında, dileyen

misafirler için lezzetli bir Noel brunch servisi sizi bekliyor.

Hilton İstanbul Bosphorus, yeni yılı karşılarke­n, 4-12 yaş aralığında­ki özel misafirler­ini unutmuyor. Onlara özel olarak hazırlanan lezzetli bir açık büfenin olacağı Balo Salonu’nda minikler, 20.00-01.00 saatleri arasında palyaço, yüz boyama ve daha nice etkinlikle­rle dolu eğlenceli bir akşam geçirecekl­er.

YENI YILIN ILK SABAHINDA LEZZETLI TATLARA UYANIN

Hilton İstanbul Bosphorus, yeni yılın ilk sabahında misafirler­ini lezzet dolu bir brunch deneyimiyl­e ağırlıyor. 12.0015.00 saatleri arasında, yeni yıla lezzetli ve özel bir başlangıç yapmak için sevdikleri­nizle birlikte Hilton İstanbul Bosphorus’un beş yıldızlı konforunda, eşsiz manzara eşliğinde enfes bir brunch keyfi sizleri bekliyor. Hilton şefleri, özenle hazırladığ­ı geniş açık büfe seçenekler­iyle damakların­ıza unutulmaz tatlar sunacak.

 ?? ??
 ?? ?? Unutulmaz anlar, lezzetli tatlar ve eşsiz manzara için bu sene yeni yıl kutlamalar­ının adresi İstanbul’un ilk 5 yıldızlı tek ikonik oteli Hilton Istanbul Bosphorus.
Unutulmaz anlar, lezzetli tatlar ve eşsiz manzara için bu sene yeni yıl kutlamalar­ının adresi İstanbul’un ilk 5 yıldızlı tek ikonik oteli Hilton Istanbul Bosphorus.
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye