Elle Decoration (Turkey)

EVLERDE İDEAL HAVAYI YARATMAK

-

LG Electronic­s’in iç mekanlar için iklimlendi­rme çözümleri arasında sunduğu ileri teknolojiy­e sahip LG klimalar ortamı ideal sıcaklıkta tutarken devrim yaratan hava temizleme cihazı PuriCare 360, temiz ve taze hava sağlıyor.

Son yıllarda hepimiz evlerimizd­e daha fazla vakit geçirir hale geldik. Teknolojin­in gelişmesi, pandeminin etkisi ile evden çalışma sisteminin yaygınlaşm­ası, evin konforunun farkına varmamız gibi sebepler bizleri evlerde daha fazla kalmaya itti. Tam da bu noktada, kapalı ortamlarda­ki havanın temizliğin­i sağlamanın önemini fark ettik. her ne kadar pencereler açılıp temiz hava alınmaya çalışılsa da, dışarıdaki havanın temizliği de soru işareti. Özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için egzoz dumanı, inşaat tozu, kir ve yakıt kalıntılar­ı ile dolu hava ile iç mekanları temizlemey­e çalışmak büyük sorun. Sırf bu nedenle ortaya çıkan solunum yolu hastalıkla­rı bile var. yapılan araştırmal­ar, gelişmişli­k düzeyi yüksek ülkelerde toplumun her üç kişiden birinin astım hastası olduğunu gösteriyor.

Soluduğumu­z havanın kalitesini­n öneminin farkına vardığımız­dan bu yana da bulunduğum­uz ortamın havasını iyileştirm­ek, temiz ve ferah havaya kavuşabilm­ek için çözümler arıyoruz. Bu noktada devreye, lg electronic­s’in (lg), iklimlendi­rme çözümleri giriyor. thinq uyumlu lg klima modelleri, tasarımlar­ıyla bulunduğu yeri güzelleşti­rirken, sağladığı serin, ferah ve temiz hava ile yaz aylarının keyifle geçirilmes­ini sağlıyor. Üstelik lg klimalar, dual inverter kompresör ile hızlı soğutma ve ısınma sağlarken klasik kompresöre sahip klimalara oranla enerji tüketimini yüzde 70 oranında azaltıyor. Hepa filtresi ve havadaki alerjenler­in yüzde 90’ınından fazlasını ortadan kaldıran astım ve alerji dostu olan hava temizleme çözümü lg puricare 360 hava temizleyic­i ise, ferah ve taze havayı 7,5 metreye kadar ileten clean booster özelliği ile bulunduğu her ortama temiz ve taze hava sağlıyor. Ayrıca, kötü koku ve zararlı gazları da yok eden lg puricare 360 ile ev içerisinde­ki yemek, parfüm, temizlik nedeniyle kullanılan kimyasal maddelerin kokusu da dakikalar içerisinde ortadan kalkıyor.

 ?? ?? KlImAlArDA yEr AlAN UVNANo tEKNoloJIs­I vE 4 AşAmAlı filtrE sIstEmI sAyEsINDE FANDAKI BAKtErI, KüF, zArArlı PArtIKül vE KoKulAr yoK EDIlErEK stErIlIzAs­yoN sAğlANıyor.
KlImAlArDA yEr AlAN UVNANo tEKNoloJIs­I vE 4 AşAmAlı filtrE sIstEmI sAyEsINDE FANDAKI BAKtErI, KüF, zArArlı PArtIKül vE KoKulAr yoK EDIlErEK stErIlIzAs­yoN sAğlANıyor.
 ?? ?? LG PurICArE 360 HAvA TEmIzlEyIc­I, BENzErsIz ArıtmA yöNtEmI vE olAğANüstü çoKlu filtrE sIstEmI IlE çoK INcE toz vE AlErJENlEr­IN DE DAHIl olDuğu 0,3 mIKroNA KADAr olAN PArtIKüllE­rIN yüzDE 99,97’sINI yAKAlAyABI­lIyor.
LG PurICArE 360 HAvA TEmIzlEyIc­I, BENzErsIz ArıtmA yöNtEmI vE olAğANüstü çoKlu filtrE sIstEmI IlE çoK INcE toz vE AlErJENlEr­IN DE DAHIl olDuğu 0,3 mIKroNA KADAr olAN PArtIKüllE­rIN yüzDE 99,97’sINI yAKAlAyABI­lIyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye