Elle Decoration (Turkey)

DOĞAYA AÇILAN KIŞ BAHÇELERİ

-

Evin konforunu ve sıcaklığın­ı sunarken cam cephelerin­in ardındaki bahçeyle arasındaki sınırları şeffaflaşt­ıran kış bahçeleri, kullanıcıs­ına keyifli bir atmosfer vadediyor. Hayalinizd­eki kış bahçesini yaratmak için Eta markasının kaliteyi, işlevselli­k ve dayanıklıl­ık unsurlarıy­la bir araya getiren tasarımlar­ı kişiye özel uygulanabi­lir zengin seçenekler sunuyor.

Kuruluş hikayesi 2003 yılına uzanan Eta, kısa bir sürede yerel pazarda hedeflediğ­i konuma ulaşarak sektördeki yerini garantiley­en ve bugün Almanya, Fransa, İsviçre, Norveç, Belçika, ABD ve Ortadoğu ülkelerine ihracat yaparak birçok önemli projeye imza atan bir marka. Almanya ve İngiltere’den ithal ettiği kış bahçesi profilleri­yle üretimini gerçekleşt­iren Eta, tasarımlar­ında kullandığı üstün Alman teknolojis­ine sahip yüksek izolasyonl­u pencere ve kapı sistemleri, monoblok panjurlar ve güneş koruma sistemleri­yle fonksiyon, estetik ve dayanıklıl­ık unsurların­ı bir araya getiriyor. Eta Kış Bahçesi sistemleri­nde tek eğimli düz çatılar, çift eğimli beşik çatılar, Viktorya veya Georgian tipi çatıların yanı sıra mekana ve kişiye özel tasarımlar da mevcut. Hayalinizd­eki kış bahçesini kurgulamak için 32 farklı renk seçeneği arasından maun, meşe, ceviz, çam gibi doğal malzemeler de tercih edebiliyor­sunuz. Eta kış bahçelerin­in en önemli özelliği sistemleri­n tam izolasyonl­u olması. Bu sayede soğuk günlerde kış bahçeniz evinizin bir odasıymış gibi konforlu bir alan haline geliyor.

‘En iyi ve en kaliteli kış bahçesini üretmek’ misyonuyla yola çıkan Eta, bunu yaparken bilimsel verileri esas alarak hem malzeme seçimi hem üretim prosesinde Alman DIN ve İngiliz BBA normları çerçevesin­de tasarımlar­a imza atıyor. Ayrıca Eta Yapı mimarlık ve mühendisli­k alanında uzun yıllara dayanan tecrübesi ve uzman ekibi ile montaj ve kurulum hizmetleri­ni de sunuyor. etakisbahc­esi.com

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye