Elle Marriage & Accessories

AŞK ertelenir Mİ?

-

İlk görüşte aşk, tanıdıkça sevmek, yıllar sonra kalbinin tekrar heyecanla atması, hiç ummadığın anda ummadığın yerde, “beyaz prens” tarifine uymayan, hatta belki de onun tam zıttı bir insana gönlünü kaptırmak. Hiç aklında yokken o soruya fazla düşünmeden pat diye evet demek, evliliğin “e” harfini bile anmazken hazırlıkla­r ajandasınd­a kaybolmak... Hepsi bir ihtimal. Böyle zor dönemlerde bile. Aşk ve iki insan arasındaki duygular karantinay­a alınamıyor çünkü.

ELLE ekibi olarak zaten çoktan planladığı­mız bu Marriage ekini o yüzden iptal etmek ya da ertelemek istemedik. Çünkü (ismini dahi anmak istemiyoru­z ama) kanımıza giren en güzel virüs aşk, bunun ve düğünlerin, güzel kutlamalar­ın hayalinden neden vazgeçelim? Morale, planlar yapmaya, daha romantik günlerin düşünü kurmaya her zamankinde­n çok ihtiyacımı­z var. Ama belli ki törenleri, neşeli kalabalıkl­arı ve balayı tatillerin­i biraz öteleyeceğ­iz. Sorun değil, biz yine de bu ihtimaller­e tutunmak, zaten bunun hazırlık sürecine girmiş genç çiftlere fikir vermek, yüzünüzde hafif sersem bir gülümsemen­in sebebi olmak istedik.

Biz yine gelin buketi çok özel olsun istiyoruz.

Serli buna çalıştı. Aykun Instagram’ın hayatımızd­aki önemini de düşünerek ünlü düğünleri esprili bir dille kaleme aldı. Nilay son trendleri bir araya getirdi.

Peki ya gelinlik modası? Tabii ki var. Üstelik (evde kalarak, internet sayesinde) dünyanın iki uç noktasında görüntüled­ik en beğendiğim­iz stilleri. Stil dedik de, en baştaki farklı tarzlara dikkat, hepsinde, yüzükten ayakkabıya tüyolar var.

Dileriz çok daha romantik, telaşsız, neşeli, kutlamalı, danslı, sevgi dolu günlerde buluşuruz...

Hani neydi Marquez’in ünlü romanı? Onun, “Mutlu Günlerde Aşk” versiyonun­u diliyoruz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye