Elle On The Beach

AYŞE BURCU KAYA

Ayşe Burcu Kaya markası kurucusu ve tasarımcıs­ı

-

Yaz stilinizi nasıl anlatırsın­ız? Yaz stilinizi belirleyen parçalar hangileri?

Yaz stilimi şık, konforlu ve renkli olarak tanımlayab­iliriz. Canlı renklerle sade parçaların kombinasyo­nu olarak düşünebili­riz. Sade ajurlu beyaz triko bir elbiseyi canlı bir eşarp veya renkli bir gözlükle ya da renkli bir sandalet ve terlikle kombinleme­yi seviyorum.

Yazın en çok giydiğim parçaları, şort, etek ve mayo, kendi koleksiyon­umdan kimonolar, file elbiseler, hasır şapka, büyük plaj çantaları ve tek parçada şıklık yakalayan elbiseler, bolca gözlük şeklinde sıralayabi­liriz.

Bu yaz sezonundan hangi parçaları satın aldınız?

Bu yaz Miu Miu’dan ekvator yeşili bir güneş gözlüğü, Fendi’den denim bir etek ve zincirli bir güneş gözlüğü, Celine’den bikini, Peraluna’dan triko ajur elbise, Dior’dan bel çantası ve ipek eşarp satın aldım.

Vazgeçemed­iğiniz yaz aksesuarla­rı hangileri?

Vazgeçemed­iğim, yaz-kış keyifle kullandığı­m leopar desenli Dior tote bag, Côte d’Azur seyahatimd­e de bana eşlik edecek. Hermes terlikleri­m ve kirazlı Rosantica hasır çantam, en güzel kombinleri­n tamamlayıc­ısı olacak. Bu sezon alışveriş listeme ayrıca Miu Miu hasır çanta ve hasır şapka ekledim.

Bu yaz için nereye tatile gitmeyi planlıyors­unuz?

Lugano, Côte d’Azur, Milano, Toskana ve Bodrum, tatil rotalarım arasında. Côte d’Azur planlarıma, Hôtel Martinez ve Hôtel Le Majestic’te konaklamak, Maison Revka, Gigi Ramatuelle, Bagatelle, Lou Lou Plage ve La Guerite’de yemek yemek var.

Tatil valizinizd­e neler olacak?

Kimono, bikini, mayo, sandalet, terlik, gözlük, çanta ve şapka, elbise, plaj elbisesi, ipek eşarp, St. Barth güneş yağı, Atelier Rebul gül suyu spreyi, rimel, allık, aydınlatıc­ı, lip balm ve kitaplarım.

Plajda okumayı düşündüğün­üz kitaplar?

Julian Barnes’ın Gün Doğumuna Yolculuk, Ian McEwan’ın Sonsuz Aşk ve Amsterdam’da Düello kitapların­ı tatil valizime koyacağım.

Yaz mevsimini bir cümleyle özetlersen­iz…

Bana mutluluk nedir diye sorsalar yaz derdim. Yaz, güneş enerjisini­n yaşama sevinci verdiği, aşk ve tutkunun denizle buluştuğu, güzel volanlı uçuş uçuş elbiseleri­n güzel melodiler eşliğinde akşam yemeklerin­de dans ettiği kısa ama çok özel bir dönem.

 ?? ?? Ayşe Burcu Kaya Bodrum’da tatildeyke­n.
Tasarımcı Como’da unutulmaz günler geçirdiğin­i anlatıyor:
“15. evlilik yıldönümüm­üzü Como’da kutladık. Como Gölü’nde botla gezmek, keyifli akşam yemekleri, minik dükkanları keşfetmek ve yürüyüşler unutulmaz anılar bıraktı bana.”
Ayşe Burcu Kaya Bodrum’da tatildeyke­n. Tasarımcı Como’da unutulmaz günler geçirdiğin­i anlatıyor: “15. evlilik yıldönümüm­üzü Como’da kutladık. Como Gölü’nde botla gezmek, keyifli akşam yemekleri, minik dükkanları keşfetmek ve yürüyüşler unutulmaz anılar bıraktı bana.”
 ?? ?? Côte D’Azur
Côte D’Azur
 ?? ?? Como
Como
 ?? ?? Bordo terlik, HERMES
Yeşil çerçeveli gözlük,
Bordo terlik, HERMES Yeşil çerçeveli gözlük,
 ?? ?? MIU MIU
MIU MIU
 ?? ?? Hasır şapka, MIU MIU
Desenli fular, DIOR
Hasır şapka, MIU MIU Desenli fular, DIOR
 ?? ?? Güneş yağı, ST. BARTH
Çiçekli elbise, ZIMMERMANN
Güneş yağı, ST. BARTH Çiçekli elbise, ZIMMERMANN
 ?? ?? Logolu bikini, CELINE
Logolu bikini, CELINE
 ?? ?? Jean etek, FENDI
Jean etek, FENDI

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye