Elle On The Beach

MİRELA CERİCA

Mirela Cerica markası k kurucusu ve kreatifk f direktörü

-

Yaz stilinizde hangi parçalar dikkat çekiyor?

Yaz sezonunu erken açan ve yaşadığım şehirde henüz kışken yaza koşan biri olarak bu mevsimi birçok farklı yönü ile anlatmam gerekir. Fakat en sevdiğim eğlenceli yönünü paylaşacağ­ım sizinle. “More is More” felsefesi doğrultusu­nda giyinmeyi seven biri olarak yaz, katmanlı, renkli, bol aksesuarlı ve çılgın detaylarla dolu olarak çıplak ayak gezerek geçiyor benim için.

Vazgeçemed­iğiniz yaz aksesuarla­rı hangileri?

Şapka ve gözlük. En sevdiğim şapka markaların­dan biri olan Maison Michel’den bu yaz da beyaz şapka satın almayı düşünüyoru­m.

Ayrıca senenin rengi olan lila renkteki Rimowa Trunk Plus valizinde, Chanel’in siyah beyaz alışveriş çantasında, yaz geceleri için Paco Rabanne’ın mor renkli 1969 modeli “Moon” çantasında ve yine 1969 modeli altın çantasında, Charlotte Tilbury’nin Glowgasm Face Palette’inde gözüm ve gönlüm var.

Unutamadığ­ınız yaz tatiliniz hangisiydi?

Unutamadığ­ım değil ama en çok eğlendiğim lokasyon olan Ibiza’da geçen yıl da yine eşimle tatil yaptık. Ibiza’da yaşayan veya dünyanın birçok farklı yerinden oraya tatile gelen kız arkadaşlar­ımla büyük bir grup olarak çılgınca eğlendik. Ibiza her sene beni daha da yukarı çeken, bizi çift olarak müthiş besleyip hayatımıza renkli ve yeni kişiler katan bir destinasyo­n.

Bu yaz da Ibiza’da bolca dans ederek başlıyor ve Yunan Adaları ile devam ediyor. Mykonos, Leros ve Patmos adalarında­n sonra sezon sonunda Marakeş ve Kamboçya’ya gideceğiz.

Yaz parfümünüz hangisi?

Ben parfüm satın almıyorum, eşim belirli dönemlerde benim için koku karışımlar­ından parfüm tasarlıyor. Bundan daha çekici ve güzel bir hediye düşünüleme­z. Çok şanslıyım.

Bu yaz plajda okumayı düşündüğün­üz kitap?

Ann ve Alexander Shulgin tarafından kaleme alınan, Pikhal A Chemical Love Story’yi plajda okuyacağım.

Yaz mevsimini bir cümleyle özetlersen­iz…

Canım yaz, hiç bitmesen keşke.

 ?? ?? Mirela Cerica yaz sonunda Kamboçya’ya gitmeyi planlıyor.
Mirela Cerica yaz sonunda Kamboçya’ya gitmeyi planlıyor.
 ?? ?? Mint yeşili şili gözlük, , GUCCI I
Pembe terlik, GCDS “Bu yaz renkli ve çılgın parçalara eliraraeli­m elim gitti hep. Pembe GCDS terlik, mint nt yeşili Gucci gözlük ve Gucci Jackie 1961 omuz çantasını satın aldım.” ”
Yüz paleti, CHARLOTTE TILBURY
Gold çanta, PACO RABANNE
Mint yeşili şili gözlük, , GUCCI I Pembe terlik, GCDS “Bu yaz renkli ve çılgın parçalara eliraraeli­m elim gitti hep. Pembe GCDS terlik, mint nt yeşili Gucci gözlük ve Gucci Jackie 1961 omuz çantasını satın aldım.” ” Yüz paleti, CHARLOTTE TILBURY Gold çanta, PACO RABANNE
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? ‘Jackie’ çanta, GUCCI
Surf spreyi, BUMBLE AND BUMBLE
‘Jackie’ çanta, GUCCI Surf spreyi, BUMBLE AND BUMBLE
 ?? ?? Vücudu saran yeşil elbise, MİRELA CERİCA
Vücudu saran yeşil elbise, MİRELA CERİCA
 ?? ?? Tokalı mayo, MİRELA CERİCA
Tokalı mayo, MİRELA CERİCA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye