Evrensel Gazetesi

Habertürk son baskısını yaptı

-

HABERTÜRK gazetesi, kağıt baskısına son verdi. Dün son sayısını çıkaran gazete, beyaz zemin üzerine “Son baskı” manşetini attı ve “Habertürk gazetesind­en okurlarına hatıralarl­a dolu bir veda. 2009-2018” ifadelerin­i kullandı.

Ayrıca gazetenin köşe yazarları veda yazıları yazarken, iç sayfalarda da gazetenin şimdiye kadar imza attığı haberlerde­n seçkiler yer aldı.

Gazetenin internet sitesinden veda eden Habertürk Gazetesi Genel Yönetmen Yardımcısı Kürşad Oğuz da “3414 günlük bir fotoğraf” başlıklı yazısında özetle şu ifadeleri kullandı:

“Habertürk, 10 yılda çok şey değiştirdi. Tarzıyla, tavrıyla; haberleri, röportajla­rı, manşetleri, yazarlarıy­la; kâğıdı, tasarımı ve görselliği­yle kısa sürede parmakla gösterilir bir gazete oldu. Yazılı ve görsel medyada çok uzunca bir süredir en çok alıntılana­n, kaynak gösterilen gazete Habertürk. Bunu söyleyen biz değiliz; rakamlar, rakiplerim­iz, okurlarımı­z... Bundan sonra gelecek cümleleri yine hep birlikte paylaşmak umuduyla...”

Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, geçen hafta Gazete Habertürk’ün basılı yayınını sonlandıra­cağı iddiaların­ı doğrulamış­tı. (MEDYA SERVİSİ) HABERTÜRK gazetesini­n kapanmasın­ın ardından sayıda kurumda çalışan çok Ciner gazeteci işten atıldı. grubu tarafından işten çıkarılan isimler arasında Habertürk Haber Avcı, Merkezi’nden Ümran Kale, Müslim Sarıyar, Dündar Koca, Veli Sarıboğa, İrem Mehmet Sinan Bilgenoğlu, Kayahan, Soner Özcan, Ataş Akıncan Adaban, Murat ve Gökhan Artan bulunuyor. Medyaradar’ın haberine Pervin göre, Eğitim Muhabiri son verildi. Kaplan’ın da işine

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye