Evrensel Gazetesi

Müşteriler yandı!

-

ÜNLÜ et restoranı Nusret’in İstanbul Etiler’deki şubesinde müşteriler ve çalışanlar yapılan ateşli gösteride yandı. Olayda yaralanan Viktor Hajıcek isimli Çek turist Birgün’e yaptığı açıklamada, “Kabus gibi bir gece yaşadık” dedi ve kız arkadaşını­n kötü durumda olduğunu belirtti.

Viktor Hajicek şunları söyledi: “Dün akşam böyle bir olay yaşandı. Olayın hemen ardından bir hastaneye gittik. Benim de bazı yanıklarım var ama kız arkadaşım Krisryna Tresnakova benden çok daha kötü durumda. Olay çok yeni ve şimdi daha fazla bilgi verecek durumda değilim. Kabus gibi bir gece yaşadık ve hâlâ devam ediyor”

ALEVLER BİR ANDA ETRAFA SIÇRADI

DHA’DA yer alan habere göre ise olay önceki gün saat 21.30 sıralarınd­a yaşandı. İddiaya göre restoranın bar kısmındaki masa üzerinde iki çalışan alev şova başladı. Ancak masanın üzerindeki alevler bir anda etrafa sıçradı. Bu sırada bir çalışan, elindeki bidondan alevlerin üzerine bir sıvı döktü. Alevler daha da büyüdü. Alevler bar kısmında eşi Viktor Hajicek ile birlikte bulunan Çek Cumhuriyet­i vatandaşı kadın turist Krisryna Tresnakova’nın kıyafetini tutuşturdu. Bir anda alevler içinde kalan genç kadına eşi ve çevredekil­er müdahale etti. Ancak turist kadının vücudunda yanıklar oluştu. Ağır yaralanan kadın, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayda Tresnakova’nın Hong Kong merkezli bir şirkette CEO olan eşi Viktor Hajıcek ve eşiyle birlikte balayı için İstanbul’da olan İngiliz bankacı Alexandros Severıs ve Umman vatandaşı Mohammed Khamıs Salim de çeşitli yerlerinde­n yandı. 3 yaralı da Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavileri­nin ardından taburcu edilen 3 turist polise verdikleri ifadelerin­de restoran sahibi ve çalışanlar­ından şikayetçi oldu. (HABER MERKEZİ)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye