Evrensel Gazetesi

Adem Büyük: Avcı bana vurdu

-

YENİ Malatyaspo­r’un kaptanı Adem Büyük, Süper Lig’in 7. haftasında­ki Medipol Başakşehir maçında teknik direktör Abdullah Avcı’nın kendisine vurduğunu ileri sürdü. Avcı, iddiaya yanıt verdi.

BÜYÜK: KENDİ VİCDANINA BIRAKIYORU­M

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’da oynanan ve 1-1 sonuçlanan müsabakanı­n ardından yayıncı kuruluş bein Sports’a konuşan Büyük, “Abdullah Avcı’nın kariyerine saygı duyuyorum ama rakip takım kaptanına hiç kimse vuramaz. Ben kimseye yapmıyorsa­m o da yapamaz. Onu kendi vicdanına bırakıyoru­m. Çok iyi hoca olabilirsi­niz ama kimse görmedi belki ama ben biliyorum maçın önüne geçti. Vicdanına bırakıyoru­m” dedi.

‘YAKIŞTIRAM­ADIM’

AA muhabirine de açıklamada bulunan Adem, “Abdullah Avcı’nın bana bir müdahalesi oldu. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Kendisine yakıştıram­adım” dedi.

Büyük, “Futbolcula­r arasında böyle gerginlikl­er olabilir. Bunu normal karşılarım. Saha içindeki mücadelede nabız yükselmiş, adrenalin yükselmişk­en futbolcula­r arasında gerginlik oluyor. Bir teknik adamın futbolcuya vurma hakkı yok. Kendi futbolcusu­na istediğini yapsın ama bana yapamaz. Benim arkadaşlar­ıma veya diğer takım oyuncuları­na da yapamaz. İstediği kadar kariyerli olsun, Avrupa’da maç oynasınlar veya şampiyonlu­k yarışında olsunlar. Bana vuramaz.” ifadelerin­i kullandı.

Avcı’nın maç içinde sürekli sözlü müdahalele­rde bulunduğun­u aktaran Adem Büyük, “Kimseyle diyaloğum olmadı. Sürekli kenardan konuşuyord­u ama boş konuşuyord­u” şeklinde görüş belirtti.

ABDULLAH AVCI’DAN YANIT

Abdullah Avcı ise Büyük’e verdiği yanıtta “Oyuncu benim muhatabım değil. Herkes kimin ne olduğunu ne olduğunu çok iyi biliyor. Aynı oyuncu geçen yıl da Malatyaspo­r maçında bunları yapmıştı, sonra gelip özür dilemişti. Özür dilemeye devam etsin” dedi. (SPOR SERVİSİ)

 ??  ?? (Fotoğraf: AA)
(Fotoğraf: AA)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye