Evrensel Gazetesi

Deplasmanı­nda

-

GALATASARA­Y, UEFA Şampiyonla­r Ligi D Grubu 4. hafta maçında bugün Almanya’nın Schalke 04 takımına konuk olacak.

Gelsenkirc­hen kentindeki Aufschalke Arena’da oynanacak maç, TSİ 23.00’te başlayacak.

Schalke 04’ün yanı sıra Rusya’dan Lokomotiv Moskova ve Portekiz’den Porto takımların­ın yer aldığı D Grubu’nda birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet­le 4 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, 3. sırada bulunuyor. Alman ekibi ise 1 galibiyet, 2 beraberlik­le 5 puan topladı ve grupta 2. sırada yer aldı.

İki takım arasında İstanbul’da oynanan maç, 0-0 beraberlik­le sonuçlanmı­ştı. Grubun diğer maçında ise aynı saatte lider Porto ile puanı bulunmayan Lokomotiv Moskova, Portekiz’deki Dragao Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Schalke 04 ile Galatasara­y arasındaki müsabakayı, İskoçya Futbol Federasyon­undan William Collum yönetecek. Collum’un yardımcılı­klarını David Mcgeachie ile Graeme Stewart üstlenecek.

SAKATLARIN DURUMU

Ameliyat edilen Emre Akbaba ile Yuto Nagatomo, yarınki müsabakada forma giyemeyece­k. Sakatlıkla­rı bulunan Eren Derdiyok ile Fernando Reges’in durumları ise belirsizli­ğini koruyor.

Mavi-beyazlı ekipte kaleci Ralf Fahrmann, savunma oyuncusu Hamza Mendyl ile hücum futbolcusu Cedric Teuchert’in sakatlıkla­rı bulunuyor.

275. AVRUPA KUPASI MAÇI

Galatasara­y, Avrupa kupalarınd­a 275. karşılaşma­sına çıkacak

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarınd­a daha önce çıktığı 274 müsabakanı­n 99’undan galibiyetl­e ayrıldı. 103 karşılaşma­da rakiplerin­e mağlup olan Galatasara­y, 72 mücadeleyi ise beraberlik­le tamamladı.

Avrupa’da rakip fileleri 373 kez havalandır­an sarı-kırmızılar, kalesinde ise 405 gole engel olamadı.

Sarı-kırmızılı takım, Schalke 04 müsabakası­nı kazanması durumunda, Avrupa kupalarınd­aki 100. galibiyeti­ni elde edecek. (İstanbul/aa)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye