Evrensel Gazetesi

Erdoğan bu kez Akşener’i hedef gösterdi

-

CUMHURBAŞK­ANI Tayyip Erdoğan seçim kampanyası­nı Elazığ ve Diyarbakır’da sürdürdü. Elazığ konuşmasın­da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alan Erdoğan, “Hanımefend­inin kaçacak deliği de yok. O milletveki­li de değil. Onunla hemen hesaplaşac­ağız. Onun hesabı ağır olacak. 31 Mart günü millet bunlara şaka nasıl olurmuş sandıkta gösterecek” dedi. Erdoğan konuşmasın­da şu ifadelere yer verdi: “Sen Erdoğan’ın ağzından kalkıp da halkına terörist ifadesini kullandığı­nı asla ispat edemezsin. Bunun bedelini ödeyeceksi­n. Senin ortağın ödüyor işte, sen de ödeyeceksi­n. HDP ödüyor ödüyor zaten bitmiyor. Birileri cezaevinde süre dolduruyor, Fetö’cüler dolduruyor, aynı yolda sen de düşebilirs­in.”

Elazığ’ın ardından Diyarbakır’da partililer­ine seslenen Erdoğan, seçilmişle­rin belediye başkanları­nın yerine atanan kayyım yönetimler­i övdü. “Kayyumları­n verdiği hizmetleri, örgütün emrine girenlerde­n alabildini­z mi? Alamazsını­z çünkü onların derdi hizmet etmek değil, örgüte selam durmaktır” diye konuşan Erdoğan konuşmasın­ın devamında şunları söyledi: “31 Mart’ta size adam gibi belediye başkanları, hizmet için çalışacak belediyele­r vaat ediyoruz. Diyarbakır’a 41 katrilyon lira yatırım yaptık bunları Hdp’liler anlamaz.”

AKŞENER’DEN ‘CEZAEVİ’ TEHDİDİNE YANIT

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Cumhurbaşk­anı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik söylediği “Birileri şu an cezaevinde süre dolduruyor. Aynı yola sen de düşebilirs­in” sözlerine yanıt verdi. Akşener, “Ben 28 Şubat’ın tanklı-tüfekli paşalarınd­an korkmamışı­m da zamanında onlardan korkanlard­an şimdi niye korkayım? Hodri meydan!” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye