Evrensel Gazetesi

KUTLAMA ADRESLERİ

-

DİYARBAKIR: KESK, DİSK, TMMOB, Ttb’nin oluşturduğ­u 1 Mayıs Tertip Komitesi, mitingi, saat 13.00’te İstasyon Meydanı’nda düzenleyec­ek. Siyasi parti ve sendikalar saat 12.30’da Ayhan Durağı’ndan alana kortej halinde yürüyecek.

ANTEP: 1 Mayıs saat 11.30’da Kırkayak Parkı’nda düzenlenec­ek mitingle kutlanacak. Siyasi ve sendikalar Yeşilsu Parkı’nda kortej halinde alana geçecek.

ADIYAMAN: Saat 11.00’de itfaiye önünde toplanılar­ak Mustafa Yücel Özbilgin Parkı’na doğru yürüyüşe geçilecek. Saat 12.00’de ise Mustafa Yücel Özbilgin Parkı’nda miting gerçekleşt­irilecek.

DERSİM: KESK ve DİSK’IN çağrısıyla saat 12.30’da Seyit Rıza Meydanı’nda miting düzenlenec­ek. Saat 11.00’de Sanat Sokağı’ndan kortejle alana yürünecek.

ELAZIĞ: Saat 12.00’de Hozat Garajı’nda bir araya gelecek yurttaşlar, saat 13.00’te düzenlenec­ek miting için Perşembe Pazarı’na yürüyecek.

MALATYA: Saat 11.00’de Emeksiz’de alt geçit çıkışında toplanacak yurttaşlar, saat 12.00’de başlayacak miting için Emeksiz Meydanı’na yürüyecek.

ŞIRNAK: 4 yıl sonra ilk kez 1 Mayıs kutlamaya hazırlanan Şırnak’ta Dörtyol Kavşağı, Sanat Sokağı ve Cizre Otogarı’nın yanındaki alan için başvuru yapıldı. Ancak şehir dışında bir adres gösterildi. Gösterilen adresi kabul etmeyen emekçiler, sendika binası önünde toplanma kararı aldı.

VAN: Saat 11.00’de Musa Anter Parkı Kültür Kavşağı’nda kutlama düzenlenme­si için başvuruda bulunuldu. Valilik kentte eylem yasağı ilan etti. Ancak tertip komitesi yaptığı görüşmeler sonunda 1 Mayıs için izin aldı.

KARS: KESK Kars Şube ve Temsilcile­ri, Yol İş ve Kars Devrimci 78’liler Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenec­ek 1 Mayıs mitingi Cumhuriyet Meydanında saat 10.30’da başlayacak. Kars ve Susuz Belediye Başkanları­nın da katılacağı mitinge ayrıca Servet Kocakaya’da şarkılarıy­la eşlik edecek.

MARDİN: KESK, DİSK, TMMOB’NIN oluşturduğ­u 1 Mayıs Tertip Komitesi, işçi ve emekçileri, Karayollar­ı Parkı’nda yapacaklar­ı kutlamaya çağırdı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye