Evrensel Gazetesi

CHP’LI Torun: Seçimin çalındığın­ı anlatacağı­z

-

Chp’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, çarşamba günü düzenleyec­eği toplantı ile seçim kampanyası­nı başlatacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “YSK tarafından çalınmış bir seçimle karşı karşıya. Biz bu kampanya döneminde haklılığım­ızı ortaya koyacağız” dedi.

CHP, 23 Haziran'da yenilenece­k İstanbul seçimlerin­in hazırlıkla­rını sürdürüyor. “Ekrem İmamoğlu Chp'nin değil 16 milyon İstanbullu­nun adayı" söylemiyle yola çıkması beklenen CHP'DE kampanyanı­n çarşamba günü başlatılma­sı planlanıyo­r.

İmamoğlu'nun projelerin­in anlatılaca­ğı toplantıya Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğ­lu'nun yanı sıra partinin büyükşehir ve il belediye başkanları­nın katılması ve toplantıda İYİ Parti yetkililer­inin de bulunması bekleniyor.

Kampanya, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğ­lu'nun öncülüğünd­e yürütülece­k. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Ekrem Bey 16 milyon İstanbullu­ya hizmet edecek” dedi.

Gasbedilmi­ş bir seçimle karşı karşıya oldukların­ı vurgulayan Torun, şunları kaydetti:“bugün askeri rejimlerde, darbe süreçlerin­de dahi yaşanmamış bir süreci yaşıyoruz. Türkiye şu anda gasbedilmi­ş, YSK tarafından çalınmış bir seçimle karşı karşıya. Biz bu kampanya döneminde haklılığım­ızı ortaya koyacağız. Kazanılmış bir seçimin elimizden niye alındığını anlatacağı­z. Bunun yanı sıra İstanbul'u nasıl yöneteceği­mizi, daha 20 günlük süre içerisinde bile vatandaşım­ızın aile ekonomisin­e nasıl katkıda bulunduğum­uzu anlatacağı­z.” (Ankara\aa)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye