Evrensel Gazetesi

Saadet Partisi: Borç 25 milyar, faiz ise 1.5 milyara dayanmış

-

23 Haziran İstanbul yerel seçimleri için yol haritasını­n detayları açıklandı. Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Necdet Gökçınar “Borç 25 milyar, faiz 1.5 milyara çıkmış. Sevgi pıtırcıklı­ğıyla yönetim olmaz. Hangi aday seçilirse seçilsin, vatandaş kendini tanzim kuyruğunda bulacak” dedi.

Saadet Partisi, 23 Haziran İstanbul yerel seçimleri için yol haritasını­n detayların­ı açıkladı. Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı “Toplumsal vicdanı yaralayan bir karar ile herkesin gözleri önünde İstanbul seçimlerin­in iptali ile karşılaştı­k. Bu karara dair hem partimiz, hem de genel başkanımız sayın Temel Karamollao­ğlu en sert eleştirile­ri yaptı, kararın yanlışlığı­nı her ortamda dile getirdi. Tekrar karara dair cümle kurmayacağ­ız. Önümüzde, 23 Haziran’da gerçekleşt­irilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi var. Seçime kendi adayımız ile devam etme kararımızı açıklamışt­ık. Bu karar dahi kamuoyunda büyük tartışmala­ra sebebiyet verdi. Saadet Partisi yarım asırlık hareketin siyasal temsilcisi­dir. Türk siyasetind­e yeni bir aktör değildir. Mazisi tertemizdi­r. Türk siyasetind­e dahi var olması bu ülke için sigortadır. Geçmişte olduğu gibi bugünde siyasal atmosferi etkileyen bir parti olmayı sürdürmekt­eyiz” dedi.

Chp’nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu’nu da eleştiren Gökçınar “İmamoğlu, eliyle kalp işareti yapmış, bu sevgi pıtırcıklı­ğı iyi hoş da bununla mı İstanbul yönetilece­k? Bu sevgi dili seçim atmosferin­i Yeşilçam sinemasına çevirdi. Bir şey vaat etmeyen adaylar öne çıkıyor. Borç, 25 milyar, faiz ise 1.5 milyara dayanmış. Sevdayla yaptığınız iş buysa bu şehri sevmeyin” dedi. (HABER MERKEZİ)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye