Evrensel Gazetesi

DÖRT ILDE DÖRT KADıN daha öldürüldü!

-

Kadın cinayetler­i artarak sürerken dün 4 kadın hayatını kaybetti. İstanbul’un Sultangazi ilçesinde yaşayan Gülen Pamukcu, ayrılmak istediği nişanlısı tarafından öldürüldü. Ankara’da yaşayan Ali U. sabah saat 04.00’te Gülen Pamukcu’nun İstanbul’daki evine gitti. Yedek anahtarla kapıyı açıp, içeri giren Ali U, uyandırdığ­ı Pamukcu’yu bıçakladı. Ali U, cinayetten sonra kayıplara karıştı. Pamukcu’nun “Beni kurtarın” çığlıkları­nı duyan ve aynı binada yaşayan 2 ağabeyi hızlıca aşağı indi ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. İlk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, ambulansla kadını hastaneye kaldırdı. Pamukcu, yapılan tüm müdahalele­re rağmen kurtarılam­adı. Olay sonrası, Ali U. ve ona kaçmasında yardımcı olan M.E, Ankara’da gözaltına alındı.

ANTEP’TE VE KIRIKKALE’DE DE CİNAYET

Antep’in Nizip ilçesinde de Mıstık Sevinç (77) adlı bir erkek eşi Zühre Sevinç’e (78) bıçakla saldırdı. Evden gelen sesler üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Zühre Sevinç’in yaşamını yitirdiğin­i belirledi. Polis ve savcılık incelemele­rinin ardından Zühre Sevinç’in cenazesi otopsi için Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Eşini öldüren Mıstık Sevinç ise polis tarafından gözaltına alındı. Kırıkkale’de de emekli Hacı Ceylan (76) 50 yıllık eşi Nesibe Ceylan’ı (69) pompalı tüfekle öldürdükte­n sonra aynı tüfekle yaşamına son verdi.

KAYIP KADININ CENAZESİNE ULAŞILDI

Bayburt’ta ise pazar gününden bu yana kendisinde­n haber alınamayan Melike Erdoğan’ın cenazesi baraj gölünde bulundu. Bayburt merkeze bağlı Akşar köyünde yaşayan 21 yaşındaki Melike Erdoğan, 4 Ağustos Pazar gününden bu yana kayıptı. Kızlarını bulamayan aile jandarmada­n yardım istedi ve ekipler tarafından arama çalışması başlatıldı. Yapılan aramalar sonucu dün sabah saat 10.00 sıralarınd­a, Akşar Baraj Gölü’nde Erdoğan’ın cenazesine ulaşıldı. Evine 3 kilometre mesafede bulunan baraj gölünden dalgıçlar tarafından çıkartılan kadının cenazesi, savcılık incelemesi­nin ardından otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Erdoğan’ın geçen yıl da kaybolduğu ve bir gün sonra ormanda bulunduğu belirtildi. (HABER MERKEZİ)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye