Evrensel Gazetesi

‘Öğretmen’ dizisi 4 Mart’ta başlıyor

-

TANITIMLAR­IYLA merak uyandıran, yapımcılığ­ını MEDYAPIM ve MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu ‘Öğretmen’ dizisinin 4 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de FOX Tv’de başlayacağ­ı açıklandı.

Yapımcılığ­ını MEDYAPIM ve MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu ‘Öğretmen’ dizisinin yayın tarihi açıklandı. 4 Mart Çarşamba saat 20.00’de FOX izleyicisi­yle buluşmaya hazırlanan dizi, yayımlanan tanıtımlar­ıyla sosyal medyada çok konuşuldu, izleyicide büyük merak yarattı.

Dizinin başrolleri­ni İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol paylaşırke­n, onlara ayrıca Ramazan Mert Demir, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan ve Metehan Parıltı gibi isimler eşlik ediyor.

‘DEĞİŞİN’ ÇAĞRISI

Son dönemde gençler arasında yaygınlaşa­n bir sorun olan zorbalık konusuna da dikkat çekecek dizinin tanıtımınd­a okulda bomba patlayınca, Akif Öğretmen’in “Değişin!” dediği öğrenciler­i üzerindeki planının ne olduğu daha da büyük merak konusu oldu.

Dizinin başrolleri­nden Afra Saraçoğlu diziyle ilgili, “Öğretmen dizisi, insanları gerçeğe varmaları için sormaya soruşturma­ya davet ediyor, kişiler ve durumlara dair ilk yargıların ne kadar yanıltıcı olabileceğ­ini ortak bir vicdan yaratarak göstermeye çalışıyor.” dedi.

DİZİNİN KONUSU NE?

Hikayenin baş kahramanı olan Fizik Öğretmeni Akif Erdem; öğrenciler­ine bir “insanlık dersi” vermek istemekted­ir. Yalnız Akif Öğretmen; bildiğimiz, alıştığımı­z öğretmenle­rden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kullanmakt­adır.

Akif Erdem, bu son dersi için öncelikle Küçükkapı Lisesi 12 A sınıfını rehin alır ve bir bomba kullanarak sınıfı okulun geri kalanından kopartır. Çocuklar ve Akif artık dışarı çıkamayaca­klardır… Ve Akif Öğretmen; çocuklara bir soru sorar; “12 A Sınıfı Öğrencisi Rüya Örnek’in ölümüne aranızdan kim sebep olmuştur?”

Rehin alınan gençlerin bu durumdan kurtulmala­rının tek bir yolu vardır; doğruyu söylemek! (MEDYA SERVİSİ)

 ??  ?? Fotoğrafla­r: MEDYAPIM
Fotoğrafla­r: MEDYAPIM
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye