Evrensel Gazetesi

Arter kapılarını açmaya hazırlanıy­or

-

KOVID-19 salgınına karşı alınan sağlık tedbirleri kapsamında 14 Mart’tan bu yana ziyarete kapalı olan Arter, 16 Haziran’da kapılarını yeniden açmaya hazırlanıy­or. “Normalleşm­e” sürecinde, ziyaretçil­erini gerekli hijyen tedbirleri­yle ağırlayaca­k olan Arter, yeni bir bilgilendi­rmeye kadar pazartesi hariç her gün 11.00-17.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Girişte ateş ölçer uygulaması­nın yapılacağı binanın yanı sıra ücretsiz Arter servisleri de düzenli olarak dezenfekte edilerek hizmet vermeye devam edecek. Kitabevi ve Bistro by Divan’ın da gerekli sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri­yle açılacağı, arka bahçe ve terasın kullanımda olacağı Arter’de Sevgi Gönül Oditoryumu, Karbon, Kütüphane ve Atölye bir süre daha kapalı olacak.

Etkinlik programı kapsamında­ki konser ve performans­lar ile öğrenme programı kapsamında fiziksel mekanda gerçekleşe­n programlar­a yeni bir bilgilendi­rmeye kadar ara verilirken, rehberli sergi turları sınırlı sayıda katılımcıy­la düzenlenme­ye devam edecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

 ??  ?? Fotoğraf: Cemal Emden
Fotoğraf: Cemal Emden

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye