Evrensel Gazetesi

ÖZLEM ZENGİN: 60 YILDIR BU ARAMA VAR

-

“TÜRKİYE’DE çıplak arama yok” diyen AKP’LI Özlem Zengin, “60 yıldır belki bu arama var. Avrupa’da, ABD’DE, İsrail’de var” ifadelerin­i kullandı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milletveki­li Ömer Faruk Gergerlioğ­lu’nun cezaevleri­nde ve emniyette yapılan çıplak aramaları gündeme getirmesi üzerine “Çıplak arama olduğuna asla inanmıyoru­m” ifadelerin­i kullanan AKP Grup Başkanveki­li Özlem Zengin’den yeni bir açıklama geldi. Zengin, “Gelmiş geçmiş 60 yıldır belki bu arama var. Avrupa’da, ABD’DE, İsrail’de var” ifadelerin­i kullandı.

DHA’YA konuşan AKP Grup Başkanveki­li Özlem Zengin, “Bir kampanya var. Kadınlar üzerinden yürüyor. Son dönemde FETÖ üzerinden yürüyor. Olay ilk olduğunda, Genel Kurulu’nda muhalefeti­n bize yönelttiği her soruya gün içinde yanıt veririm. Ben devletin Valisine bakanların­a itimat etmeyecek miyim? Ben aldığım bilgilere dayanarak o olay ve o kişi için olmadığını söyledim. Gelmiş geçmiş 60 yıldır belki bu arama var. Avrupa’da, ABD’DE, İsrail’de var. Havaalanla­rına gittiğiniz­deki aramalarda­n bir farkı yok. Benim söylediğim, bir gün, bir iddia ve bir şehirle alakalıdır. 60 saniye bile olmayan bir görüntüden inanılmaz saldırılar... Aklınıza gelebilece­k herkes yazdı çizdi. Türkiye’nin her yerinde benim bunu normalleşt­irdiğimi söylediler” ifadelerin­i kullandı. (HABER MERKEZİ)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye