Evrensel Gazetesi

Milas’ta uzaktan eğitimde çok ses çıkardığı gerekçesiy­le öğretmen darbedildi

-

MUĞLA’NıN Milas ilçesinde bir ortaokulda öğretmen olan İlknur Keskin ve ailesi komşusu tarafından evde canlı ders sırasında çok ses çıkıyor gerekçesiy­le darbedildi.

18 Şubat tarihinde meydana gelen olayda iddiaya göre, öğretmen Keskin’in komşusu canlı ders yapılmasın­dan rahatsızlı­k duydukları­nı söyleyerek Keskin’le tartıştı. Daha sonra akşam öğretmenin eşi, iş dönüşü eve geldiğinde 2 kişi “Abimin canını sıkan sen misin?” diyerek saldırdı. İddiaya göre 9-10 kişi hem öğretmene, hem eşine, kız kardeşine ve annesine saldırdı. Evlerine kaçmak isteyen aile zorla dışarıda tutuldu.

EĞİTİM SEN’DEN KINAMA

Olayla ilgili Eğitim Sen Milas

Temsilcili­ği öğretmene yönelik saldırıyı kınadı. Açıklamayı okuyan İsa Bal salgın süreci boyunca öğretmenle­rin çok büyük fedakarlık gösterip sorumluluk aldığını belirtti.

Şiddetin toplumsal bir sorun haline geldiğini söyleyen Bal, “Eğitimcile­r olarak şiddetin her türlüsünü kınıyoruz. Eğitim emekçileri olarak toplumdan şiddetin kaldırılma­sında yine en büyük görevin bizlere düştüğü bilinciyle işimize dört elle sarılmaya devam ediyoruz” dedi.

Bal son olarak Keskin’in darp raporu aldığını ve olayı yargıya taşıdığı bilgisini verdi. (MUĞLA/EVRENSEL)

 ?? Fotoğrafla­r: Eğitim Sen ??
Fotoğrafla­r: Eğitim Sen
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye