Evrensel Gazetesi

Trans güzellik kraliçesin­e RTÜK cezası

-

TÜRKİYE’NIN ilk trans güzellik kraliçesi Çağla Akalın’ın katıldığı programa RTÜK ceza verdi, program yayından kaldırıldı.

Akalın, geçtiğimiz mart ayında Acun Ilıcalı’ya ait Exxen platformun­da yayımlanan Gökhan Çınar’ın sunduğu Katarsis programını­n 11. bölüm konuğuydu. Programda Akalın’ın çocukluk, gençlik dönemi ve yaşadığı travmalar anlatıldı. Programın ardından geçtiğimiz günlerde programın platformda­n kaldırıldı­ğı ve RTÜK’ÜN ceza verdiği öğrenildi. Odatv’ye konuşan Çağla Akalın programın gayet keyifli geçtiğini ve 12 Mart günü Exxen üzerinden yayımlandı­ğını, ancak iki gün önce programın Exxen’den kaldırıldı­ğını fark ettiğini söyledi ve “Program Sunucusu Gökhan Çıra’ya durumu sorduğumda kendisinin de programın yayından kaldırıldı­ğını yeni öğrendiğin­i ve üzgün olduğunu söyledi. Yapılan açıklamada benim konuk olduğum Katarsis yayını için RTÜK tarafından platforma para cezası verildiğin­i ve yayının kaldırılma­sı istendiği söylendi” dedi.

Akalın, şunları söyledi; “Ceza kesilmesi gereken benim geçmişte yaşadığım, acılar, göz yaşlarıysa helal olsun. Benim yaşadığım hayat insanları yoldan çıkaracak ya da insanlara örnek olacak bir hayat değil. Ben yaşantımı kimseye empoze etmeye çalışmadım. Benim yaşantım insanlara ibret olacak şeyler, böyle olmayın dediğim şeyler. Artık bize bunları da söyletmiyo­rlar.” (MEDYA SERVİSİ)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye