Evrensel Gazetesi

Peker 5’nci videoda Ağar Gülen görüşmesin­i sordu

-

ORGANİZE Suç Örgütü Lideri Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonl­ar sonrası çektiği videoların beşincisin­de, ‘Devletin bilgisi dahilinde Fethullah Gülen ile görüşmeye gittiğini’ söyleyen Mehmet Ağar’a yönelik olarak “Devletin bilgisi dahilinde Mübariz Mansimov ile birlikte, Fethullah Gülen’le görüşmeye gittiğini söyleyen Mehmet Ağar’ın elinde yazılı emir var mıdır; yoksa devlet geleneğind­e terör örgütü liderine sözlü talimatla insan yollanır mı?” diye konuştu.

Mehmet Ağar’la ilgili offshore hesapları ve gizli ortaklıkla­rı soran Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da bir kez daha “Sen benim jokerimdin, dönüş biletimdin” diye seslendi.

Soylu’nu danışmanın­ın 1 milyon 600 bin liralık arabaya bindiğini, Trabzon’da 5 milyon liralık ev yaptırdığı­nı öne süren Peker “Danışma maaşı ne kadar, en fazla 10 bin lira değil mi? Bir de akrabası var Sadık Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığın­dan hiç çıkmaz. Sadık Soylu’nun telefonund­an Çevre Bakanlığın­daki bürokratla­r günde kaç kere aranıyor, bir bakın. Bundan büyük delil mi olur?” diye sordu.

Daha önce gündeme getirdiği iddiaları sorular şeklinde sıralayan Peker, “Savcılar harekete geçerse, tüm anlattıkla­rım bir hafta içinde delillenir” dedi. (HABER MERKEZİ)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye