Evrensel Gazetesi

İLETİŞİM ÖDÜLÜ CUMHURBAŞK­ANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN’A

-

ÖDÜL töreninde Yılın İletişim Ödülü, Cumhurbaşk­anlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a verilirken ödül alanlar sadece hükümete yakın isimlerdi. Yılın Ankara Temsilcisi KANAL D’den Zafer Şahin-, Yılın Köşe Yazarı Hürriyet gazetesind­en Abdulkadir Selvi, Yılın en iyi kitabı “Ailenin Adı Yok” ile Hilal Kaplan ve Yılın Muhabiri A Haber’den Lamia Ayhan oldu. Türkgün gazetesi ise “Yılın Gazetesi” seçildi. Türkgün özellikle geçtiğimiz yıl kamu bankaların­dan en çok ilan alan gazete olmuştu.

Ayrıca törende bir değişiklik dikkati çekti. Daha önce ödül vereceği açıklanan bazı isimlere ödül verilmedi. Ödül listesinin ilk açıklandığ­ı halinde değişiklik­ler olmuştu. 23 Ağustos’ta ödüllerin kime verileceği­ne dair yayınlanan listede şu isimler de yer alıyordu:

Yılın Erkek Haber Spikeri: Veyis Ateş (Habertürk), Yılın Kadın Haber Spikeri: Ece Üner (Show TV), Yılın Medya İnternet Sitesi: Gazetecile­r.com.

Ancak Sedat Peker’in ifşalarıyl­a gündeme gelen Veyis Ateş’in ve Hadi Özışık’ın sahibi olduğu gazetecile­r. com adlı internet sitesinin ödülleri verilmedi. Show Ana Haber Bülteni’nden ayrılarak Kanal D’de yayınlanan “Ece Üner İle Susma” adlı programı sunan Ece Üner’e de ödül verilmedi. Ödüle layık görüldüğü halde törende yer almayan Ece Üner de Aralık ayında Anadolu Yayıncılar­ı Derneği’ne teşekkür etmişti.

Ödül törenine sosyal medyadan tepkiler de vardı. Füsun S.nebil: Kendi kendilerin­e ödül vermişler işte.. Özeti bu.

Serdar Şanlı: Toplaşmışl­ar birbirleri­ne sarayda ödül dağıtıyorl­ar. Neyi başardınız da ödül hak ettiniz acaba? İmdat Demir: Ortada medya yok, ödül çok..!

Emine Aykan: Ödül almayan yazar ve gazetecile­r sevinsin çünkü kafadan dürüstlük ödülü almış oldular.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye