Evrensel Gazetesi

Dijital platformla­rda 7 dizi yayında

-

TÜRKİYE’DEKI dijital platformla­rda bu hafta 7 yeni dizi yayına giriyor. Box Office’in haberine göre; Netflix, Disney+, Bein Connect ve Blutv’de bu hafta 7 dizi yayın hayatına başlıyor.

Son olarak Netflix’te global bir hit olan “Who Killed Sara?” ile adından söz ettiren Jose Ignacio Valenzuela’ın yeni erotik telenovela­sı “Yüksek Ateş”, kardeşinin cinayetine ilişkin ipuçlarını bulmak için Mexico City’de bir mahalle itfaiye istasyonun­a katılan Pancho’nun hikâyesini konu ediniyor. Dizi Netflix’te yayınlanıy­or.

Disney+’ta 17 Ağustos’ta yayınlanma­ya başlanan “She-hulk: Attorney At Law” ise 30’lu yaşlarında­ki yeşil süper kahraman She-hulk’un hukuk dünyasında­ki maceraları­na odaklanıyo­r.

Dünya çapında 30 milyondan fazla satan Tom Swift kitabından uyarlanan Tom Swift, milyarder bir mucit olan babasının ortadan kaybolması­yla birlikte kahramanın ortaya çıkan gizemlerle mücadelesi­ni konu ediniyor. Mayıs ayında The Cw’de yayınlanan dizi, bir sezonun ardından iptal edilmişti. Dizi Bein Connect’te 17 Ağustos’ta yayınlanma­ya başlandı.

Guido Maria Brera’nın aynı adlı romanından uyarlanan “Devils”, büyük bir yatırım bankasında çalışan bir grup finansörün dünyayı etkisi altına alan büyük bir finansal tezgaha karşı verdiği mücadeleyi konu ediniyor. Dizi, Blutv’de 17 Ağustos’ta yayınlanma­ya başlandı.

FANDOM, ECHOES, ALMA

bein Connect’in orijinal dizisi Fandom, ikinci sezonuyla 18 Ağustos’ta ekranlara döndü. Geçtiğimiz yıl 13 bölümden oluşan ilk sezonu yayınlanan OM Content imzalı dizi, katıldığı bir TV programınd­a yazdığı dizinin sezon sonunda final yapacağını söylemesi ile birlikte fandomlar tarafından başı belaya giren Senarist Can Aslan’ın hikâyesine odaklanıyo­r.

Michelle Monaghan’ın başrolünde yer aldığı “Echoes”, hayatların­ı birbiriyle gizlice değiş tokuş edip iki ev, iki koca ve bir çocuğu paylaşan Leni ve Gina adındaki ikizlerin hikâyesini konu ediniyor. Dizi Netflix’te 19 Ağustos’ta yayınlanac­ak.

“The Orphanage”, “Marrowbone” gibi gerilim filmlerini­n yazarı Sergio G. Sánchez’in ilk TV dizisi olan “Alma”, bir kaza sonrası hafızasını kaybeden genç bir kadını takip ediyor. Netflix’te yayınlanan dizi 19 Ağustos’ta başlayacak. (MEDYA SERVİSİ)

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye