Evrensel Gazetesi

Dizilerin final tarihleri belli oluyor

- (MEDYA SERVİSİ)

YAZ sezonu yaklaşırke­n, televizyon kanalların da final yapacak olan diziler de tek tek belli olma ya başladı. Aralarında Yargı, Kirli Sepeti ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi dizilerin de olduğu pek çok dizi ekran macerasını tamamlayac­ak.

Medyapım’ın NOW’A çektiği ve pazar akşam ları seyirciyle buluşan “Kirli Sepeti” dizisinin akıbeti merak konusuydu. Ece Erdek Koçoğ lu’nun yönettiği dizinin 19 Mayıs’ta ekrana gele cek olan 31. bölümünde ekrana veda etmesi plan lanıyor. NOW’UN şimdilik devam etmesi kesin olan dizileri Medyapım’ın “Hudutsuz Sevda” ve Gold Film’in “Kızıl Goncalar”ı oldu.

Yeni sezonda Şampiyonla­r Ligi maçlarını ya yımlayacak olan Trt’nin hangi dizilere devam edip hangilerin­e etmeyeceği­ne karar verildi. Ka nal “Bir Sevdadır” dizisi için 13. bölümde final kararı aldı. TRT “Gönül Dağı”, “Kudüs Fatihi Se lahaddin Eyyubi”, “Mehmed Fetihler Sultanı” ve “Teşkilat” dizisi için yeni sezonda da devam kararı verirken, Bozdağ Film imzalı “Bir Sevdadır” dizisi 13. bölümde final yapacak.

ALDATMAK, YARGI, ATEŞ KUŞLARI

Atv’nin, TIMS&B Production­s imzalı dizisi “Aldatmak” dizisinin de final tarihi belli oldu. Yıl dız Tunç’un yazdığı, Murat Saraçoğlu’nun yönetti ği dizinin sezon sonunda bitmesine karar verildi. Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Berkay Ateş, Yusuf Çim, Caner Şa hin ve Feyza Sevil Güngör’ü buluşturan dizi, 30 Mayıs’ta ekrana gelecek 71. bölümde ekrana veda etmesi planlanıyo­r.

Yine Atv’nin dizilerind­en “Ben Bu Cihana Sığmazam” ve “Ateş Kuşları”nın da final tarihleri belli oldu. İki sezondur yayımlanan “Ben Bu Ci hana Sığmazam” 68. bölümünde; cuma akşamları seyirciyle buluşan Bozdağ Film imzalı dizisi “Ateş Kuşları”nın da 54. bölümüyle ekrana veda edece ği öğrenildi.

Kanal D’nin 3 sezondur en çok ses getiren dizile rinden “Yargı”, 95. bölümünde ekrana veda edecek. Sema Ergenekon’un yazdığı dizi 26 Mayıs’ta son bö lümüyle ekrana gelecek.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye