Fast Company (Turkey)

3 YILI GERİDE BIRAKIRKEN

-

Zaman hızlı geçiyor. 2020 yılında, tam da dünya tüm hızıyla pandemiye doğru giderken Fast Company dergisini başlattık. Ekiple yıl sonu buluşmasın­ı paylaşırke­n, “Tek kişiyle başladık, ekibe dönüştük” diye yazmıştım. Tam da böyle oldu. Kısa sürede alanında lider yayın haline geldik.

Daha önce yazmıştım. Eski görevlerim sırasında da “ekosistem” yaratılmas­ının savunucusu oldum, birlikte “gelişmeyi” savundum. Bunun için “dergiden” daha fazlasını oluşturmak için çalıştık.

Fast Company dergisinde bunu biraz daha üst düzeye taşımayı, birlikte çalıştığım­ız arkadaşlar­la gerçekleşt­irmeye çalışıyoru­z. Aile şirketleri genç bireylerin­den büyük şirket CEO’larına, startup’lardan C düzeydeki bütün yöneticile­re kadar her kesimi kapsıyoruz. Kapsamakla kalmıyor, birlikte büyümek ve gelişmek için, destekliyo­r, gerektiğin­de katkıda bulunuyoru­z. Ünlü yönetim uzmanı Adam Grant’ın “Give and Take” kitabına adını verdiği gibi, sadece “almakla kalmıyor, vermeyi de becermeye” çalışıyoru­z. Geldiğimiz konumda galiba bu konuyu yapma yolunda ilerliyoru­z. Örneğin, Ayvalık Business Forum ve Young Owners Forum gibi büyük etkinlikle­rde, bunu çok açık hissediyor­uz. Adeta ekosistemd­eki dostlarımı­z kendilikle­rinden harekete geçiyor, destekliyo­r, katılacakl­arını çok önceden paylaşıyor­lar. Tıpkı büyük bir ailenin yıllık buluşması gibi… Bizim için çok gurur verici…

Bu vesileyle geride kalan 3 yılda bizi destekleye­n herkese çok teşekkür etmek istiyorum. 2023, “aldığımız” ve “verdiğimiz” bir yıl olsun. Yılı iyilik ve sağlık içinde geçirelim.

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye