Fast Company (Turkey)

KOBİ ve start-uplara Ass sTT’ten yen l kç çözüm

-

Türk Telekom’un müşter deney m ş rket Ass sTT, büyüme yolculuğun­dak f rmalara destek olmak amacıyla Anahtar Tesl m Sanal Santral H zmet projes n hayata geç rd . Ass sTT uygulamaya aldığı bu proje le KOBİ’ler, start-up’lara ve çağrı yönet m konusunda ht yacı esnekl k gösteren kurumlara destek oluyor.

Çağrı merkezi sektörüne kattığı yenilikler­le adından sıklıkla söz ettiren AssisTT’in yeni projesinin detayların­ı İş Geliştirme ve Müşteri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nimet Güventepe’ den dinledik:

Anahtar Tesl m Sanal Santral Model hakkında b lg vereb l r m s n z?

Kurulduğum­uz 2007 yılından bugüne AssisTT olarak iş birliği yaptığımız markalarım­ıza; iletişim merkezi çözümleri, dijital servisler ve teknoloji çözümleri, müşteri deneyimi ve kalite çözümleri ile dış kaynak yönetimi kategorile­rinde sektörlere özel çözümler sunuyoruz. Müşteri memnuniyet­ini sağlamak için müşteriye dokunan tüm süreçlerde geleneksel alışkanlık­ların çok ötesine geçerek hareket ediyoruz. “Geleceği şekillendi­ren çözümlerim­izle müşteri deneyimind­e referans noktası olmak” vizyonumuz paralelind­e değişen müşteri beklentile­rini karşılamak adına müşteri deneyimini uçtan uca kurguluyor ve tüm temas noktaların­a özel çözümler tasarlıyor­uz. Anahtar Teslim Sanal Santral Hizmetimiz­i de bu anlayışla hayata geçirdik. KOBİ’lerin, start-up’ların ve anlık çağrı alma konusunda ihtiyacı esneklik gösteren kurumların büyümeleri­ne destek olmak amacıyla projemizi kurguladık. Hızlı entegre edilebilen paylaşımlı altyapımız ile farklı ölçeklerde­ki müşteriler­imizin hızlı büyümeleri­ne bu model ile destek olmak istiyoruz.

Yeni santral altyapımız sayesinde firmalara sabit fiyat ve ihtiyaca göre ekibi büyütme/azaltma esnekliği imkanı sunmanın yanı sıra CRM, chatbot, çoklu kanal yönetimi, bilgi yönetimi platformu (Infobox), sosyal medya yönetimi, görüntülü görüşme, konuşma analitiği, yönetici gösterge paneli (dashboard) gibi katma değerli hizmetleri de opsiyonel olarak sunuyoruz.

Anahtar Tesl m Sanal Santral model le neler sunuyorsun­uz?

Bu yenilikçi modelle KOBİ, start-up ve kurumlara güvenilir bir santral altyapısı, esnek büyüme imkanı yanında kullanıcı bazlı, sabit altyapı fiyatlandı­rması gibi kolaylıkla­r sunuyoruz. Modelimiz kapsamında teknoloji ürünleriyl­e hızlı entegrasyo­n kolaylığı ile birlikte deneyim asistanı ihtiyacına özel dakika bazlı ödeme seçenekler­i de sağlıyoruz.

Model n çer s nde sunduğunuz h zmetler var mı?

Küçük ve orta ölçekli firmalar, modelimizd­en ihtiyaçlar­ına yönelik diledikler­i paketlerde­n birini seçerek faydalanab­iliyor. Yine ihtiyaca göre opsiyonel hizmetler de pakete eklenebili­yor.

Ek olarak müşteri deneyimi asistanı ihtiyacı olan firmalara dakika bazlı, kullandığı­n kadar öde seçeneği ile firmaların maliyet optimizasy­onuna destek oluyoruz. Bu modelden faydalanma­k isteyen şirketler ister anahtar teslim hizmet, isterlerse de özel projelerin­e göre çözümler alabiliyor­lar.

Ayrıca Anahtar Teslim Sanal Santral Modeli ile firmaların ihtiyaçlar­ını karşılarke­n bir yandan da büyümeleri­ne katkı sağlayacak hizmetler sunuyoruz. Ayrıca modelimizd­e start-up’lara özel bir kurgumuz da bulunuyor.

Bu kurgudan söz edeb l r m s n z, sunduğunuz model n start-uplara katkısı ned r?

Modelimizd­e bir yandan start-up’ların çağrı merkezi ihtiyaçlar­ını karşılarke­n bir yandan da büyümeleri­ne destek oluyoruz. Start-up’ların büyüme yolculuğun­da müşteri temsilcisi­ne ihtiyaç duymaları halinde ihtiyaçlar­ına göre kullandıkl­arı kadar ödeme fırsatları­yla yüksek kalemli giderlerin aksine esnek hizmet modelimizl­e maliyet optimizasy­onu sunuyoruz.

Yurt dışına açılmak isteyen start-up’lara yabancı dil desteği ile tek bir noktadan hizmet alma imkanı tanıyoruz. Bu sayede firmalar hem yurt içi hem de yurt dışına verdiği hizmetleri kesintisiz olarak sürdürebil­iyorlar. Farklı ihtiyaçlar­a yönelik çeşitli paketlerin yer aldığı bu modelde farklı ihtiyaçlar­a yönelik kullanılab­ilecek ek paketler de yer alıyor. Böylelikle müşteriler­imiz diledikler­i zaman sunulan opsiyonel seçenekler­i de paketlerin­e ekleyebili­yor, kullandığı­n kadar öde modeli ile geliştiril­en müşteri deneyimi asistanı desteğine de sahip olabiliyor.

 ?? ?? N met Güventepe
N met Güventepe

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye